O modelden modele değişiyor.Tek sorunu coil whine sesi oda sorun degil eger benim gibi en ufak seye sorun ederseniz sıkıntı.
20 bin ₺ civarı hocam. 25-27 arasına kadar yolu var başka önerileriniz varsa beklerim.Hocam bütçe 20 bin₺ denmiş, bence bir tık daha yükseltilebilir sistem.
![]()
ULTIMA-DUAL6700XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-DUAL6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5600 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Orası doğru Hocam ama Monitör dahil yazılmamış.Monitor falan dahil 20 bini bulur be.
Bende düşünüyorum AMD ekran kartı NVIDIA-da alabilirim amma niyeyse Ryzen işlemci + AMD ekran kartı yapmak istiyorum.
Orası doğru hocam ama monitör dahil yazılmamış.
Hocam peki hangi kartı önerirsiniz 20 bin ₺ civarı bir bütçe için. Ve önerdiğiniz kartın hangi NVIDIA kartla rakip olduğunu belirtirseniz sevinirim.Alınır, birazdan 10 yıl önce kullandığı AMD kartından WattMan hatası alıyorum diyenler gelir. Onları umursamayın.
Birde kartla beraber işlemci önerisi de yaparsanız sevinirim. Çok anlamıyorum kusura bakmayın.Hocam peki hangi kartı önerirsiniz 20 bin ₺ civarı bir bütçe için. Ve önerdiğiniz kartın hangi NVIDIA kartla rakip olduğunu belirtirseniz sevinirim.![]()
rx 6600 rtx 3060 seviyesinde. Bazen geçtiği de oluyor geride kaldığı da oluyor.Hocam peki hangi kartı önerirsiniz 20 bin ₺ civarı bir bütçe için. Ve önerdiğiniz kartın hangi NVIDIA kartla rakip olduğunu belirtirseniz sevinirim.![]()
Kasa (dış kasadan bahsediyorum) iyi midir bilmiyorum ama bunu önerebilirim.20 bin ₺ civarı hocam. 25-27 arasına kadar yolu var başka önerileriniz varsa beklerim.
Arkadaşın önerdiği sistem gayet yeterli çünkü neredeyse aynı sisteme ben sahibim. Şu ana kadar hiçbir oyunda performans olarak üzmedi. 20 bine bu sistemi alıp kalan bütçeyle de eğer monitörünüz eski ise onu değiştirmek en iyi tercih olacaktır.20 bin ₺ civarı hocam. 25-27 arasına kadar yolu var başka önerileriniz varsa beklerim.
Hocam peki hangi kartı önerirsiniz 20 bin ₺ civarı bir bütçe için. Ve önerdiğiniz kartın hangi NVIDIA kartla rakip olduğunu belirtirseniz sevinirim.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.