AMD ekran kartı alınır mı?

sagohayranı

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar direk konuya gireyim AMD ekran kartlarının yazilim sorunları olduğunu duydum. Para yönünden bakmaz isek Radeon ekran kartı sizce alınır mı?

Alınır. Yeni serilerde hatalar kalmadı.

Merhaba arkadaşlar direk konuya gireyim AMD ekran kartlarının yazilim sorunları olduğunu duydum. Para yönünden bakmaz isek Radeon ekran kartı sizce alınır mı?
Para sorunun yoksa NVIDIA daha memnun eder. Ama AMD neredeyse her fiyat bandında F/P olarak daha iyi. 7600/XT ve 7900XTX hariç. Eger tek amaciniz oyunsa AMD alın paraniz cebinizde kalir.

Para yönünden bakmazsak alınmaz ancak fiyat performans ise alınabilir. Çünkü NVIDIA'daki çoğu teknoloji AMD de yok ya da yeterli değil.

Para sorunun yoksa NVIDIA daha memnun eder. Ama AMD neredeyse her fiyat bandında F/P olarak daha iyi. 7600/XT ve 7900XTX hariç. Eger tek amaciniz oyunsa AMD alın paraniz cebinizde kalir.

Hocam bazı videolarda falan mavi ekran hatasi veriyor diye duydum yeni serilerde bir sıkıntı var mı ve ben laptop GPU olarak değerlendiriyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı