AMD ekran kartı alınır mı?

Merhaba arkadaşlar direk konuya gireyim AMD ekran kartlarının yazilim sorunları olduğunu duydum. Para yönünden bakmaz isek Radeon ekran kartı sizce alınır mı?
Para yönünden bakmazsak RTX 4090 alalım hocam. Bir şeyi karşılaştırırken fiyatı çok önemli bir etken. Yazılım sorunları 6000 ve 7000 serisinde ya hiç yok ya da çok nadir.

Hocam bazı videolarda falan mavi ekran hatasi veriyor diye duydum yeni serilerde bir sıkıntı var mı ve ben laptop GPU olarak değerlendiriyorum.
Laptop olarak zaten bulması çok zor. Laptop alacaksanız NVIDIA tekel.

Laptop olarak zaten bulması çok zor. Laptop alacaksanız NVIDIA tekel.

Hocam ASUS TUF serisinde kullaniliyor. Ya Intel i5 ya da Ryzen7 kullandıklarını gördüm tam bakmadım. Bir de AMD Ryzen kullanıyorum ama memnun degilim Intel i7 12. nesil kullanan kuzenim benden neredeyse 100 FPS fazla aliyor sizce normal mi?

Instagram'da gördüğünüz mavi ekran veriyor videoları tamamen kendilerince kötüleme ve asla gerçeği yansıtmayan videolar. Para, bütçe durumunuza göre karar verebilirsin.

Bütçeniz genişse NVIDIA alırsınız.

Hocam ben 4070 ve 7700XT'li sistemler arasında kaldım. Ama bütçem 40 bin TL veya daha azı. Sıvı soğutmasıydı, SSD'sini arttırmasıydı 4070 hazır sistemler 40 bini geçiyor. 3-4 bin TL eksik diye Radeon kart almak mantıklı mıdır?

Alacağınız karta göre değişkenlik gösterir. Örneğin RX 500 serisi alırsanız sorun yaşama ihtimaliniz daha fazla. Kart seçerek almanız gerekir. Hangi modelini almayı düşünüyorsunuz?

Ben RX 7700XT modelini almayı düşünüyorum sizce iyi midir?

Son düzenleme:
Hocam ben 4070 ve 7700XT'li sistemler arasında kaldım. Ama bütçem 40 bin TL veya daha azı. Sıvı soğutmasıydı, SSD'sini arttırmasıydı 4070 hazır sistemler 40 bini geçiyor. 3-4 bin TL eksik diye Radeon kart almak mantıklı mıdır?
Bence değil, önermiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı