Herkese selamlar. Bir müddet cevap yazamadım herkesten özür dilerim. Arkadaşım uzakta olduğu için ayarları uzaktan bağlanarak yapıyordum. Çok uzun zaman ve emek harcadım. Mecbur bilgisayarcıya yönlendirdik tekrar ekran kartını farklı sistemlerde denemesi için ama bilgisyarcıda bildiğimiz bakkal çıktı. Boş zamanım vardı bugün yine araştırma yaptım o kadar yol denedim ki ne hatırlayabiliyorum ne de sayabiliyorum. En son bir video ile karşılaştım. Yaklaşık 2 dakikalık bir video ve bunun 1.45 dakika boyunca konuştu. Son 15 saniyede MSI Afterburner açtı ayar menüsünden Core clock, Core voltage, Memory clock vs ne ayar var ise (fan hızı hariç) hepsini minimuma çekti. ( Temp. Lımıt haliylemin çekilmiyor 90'da kalıyor.) bu ne kadar saçma bir video diye düşünürken bir de halime baktım neden denemiyorum dedim. Üzülerek söylüyorum ki çalıştı arkadaşlar. Nasıl oldu anlamıyorum ama bayağı test yaptık Afterburner'dan ayarları min. Seviyesine çekmediği sürece hiçbir oyuna giremiyor. Üst düzey bilgim olmadığı içinde açıklayamıyorum kendime. Evet sorun çözüldü ama nasıl çözüldü? Ne sıkıntısı vardı? Bilenler açıklayabilirse rahat uyurum diye ümit ediyorum.