batuhan3232
Decapat
144 HZ monitörümde ekran kartım AMD değil ama AMD FreeSync açınca kasma olur mu?
Son düzenleyen: Moderatör:
benim monitorumde yok display port girişi hdmi 2.0 bağlıyorumBen açtım gittim 60 liraya HP Display Port kablosu aldım gene yırtılmalar mevcut biraz da monitöre bağlı G-Sync uyumlu monitör almanız gerek her monitörde çalışmıyor maalesef NVIDIA sitesinde yazanlar 2 bin TL'den fazla monitörler bize göre tabii bence gereksiz gittim HDMI kablosu ile gene bağladım tekrar. Display kablosu da dolabın üstünde öyle duruyor.
@batuhan3232 o zaman G-Sync açamazsınız maalesef.
Yırtılmaları önlemek için V-Sync veya oyunların kendi FPS sınırlayıcıları ike yetinin.
Kasma onunla ilgili değildir çok yüksek ihtimalle ama şu an bir ise yaramıyor, kapatabilirsiniz.Peki şimdi bende yok AMD ekran kartı ama açık oyunlarda kasıyor AMD FreeSync kapatmam gerekir değil mi?
Kasma onunla ilgili değildir çok yüksek ihtimalle ama şu an bir ise yaramıyor, kapatabilirsiniz.
E doğal bu ben 100 Hz yapınca ayarlarımı 49 derece sıcaklığı geçmiyor ekran kartım ama 144 yapınca 56 derecelerde dolaşıyor.Bro peki şey diycem ya ben telvizyonda rahat oyun oynayabiliyorum açık dunya hikaye falan ama 144 Hz monitörde kasma falan oluyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.