AMD ekran kartı sistem kilitlenmesi ve ekranın gitmesi

beko4107

Kilopat
Arkadaşlar eskiden WattMan hatası alırdım, işte ayarlarınız sıfırlandı gibisinden şeyler oluyordu. Evet ama bu yeni güncellemeden sonra şimdi sadece video izlerken ses kilitlendi. Dııııııt diye takıldı, ekran gitti 2 dk bekledim gelmedi. Reset atmak durumunda kaldım. Ne yapmalıyım bu AMD'nin bu tarz sorunlarını sonlandırmak için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kapalı zaten o.

Peki şu açıksa kapatır mısın?

Screenshot_4.jpg

Arkadaşlar eskiden WattMan hatası alırdım, işte ayarlarınız sıfırlandı gibisinden şeyler oluyordu. Evet ama bu yeni güncellemeden sonra şimdi sadece video izlerken ses kilitlendi. Dııııııt diye takıldı, ekran gitti 2 dk bekledim gelmedi. Reset atmak durumunda kaldım. Ne yapmalıyım bu AMD'nin bu tarz sorunlarını sonlandırmak için?
Olay günlüğünden olayın olduğu hata detaylarını paylaşın. Sisteminizin kurulu olduğu diski kontrol edin, sistem verilerinde bozulma oluşma ihtimali olabilir.

Olay günlüğünden olayın olduğu hata detaylarını paylaşın. Sisteminizin kurulu olduğu diski kontrol edin, sistem verilerinde bo
hata.png
zulma oluşma ihtimali olabilir.
böyle bir şey vardı

Olumsuz etkisi olmaz hayır. Ben yalnızca ihtimaller üzerinden gidiyorum.
başka ne yapmalıyım yıllardır nvidia kullanıcısıyım amdye geçtim hata çözmekten kafamı kaldıramıyorum 2 ay oldu pcyi alalı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı