Dostum tartışmak bile saçma, 6800 al geç.
Attığınız test sadece FPS değerlerini gösteriyor. VR gözlük kullanmadan önünüze gelen ilk videoyu paylaşmışsınız. Yukarıda yazdığım mesajda bahsettiğim üzere encoding latency ve kalite olarak AMD çok geride.
Dostum tartışmak bile saçma, 6800 al geç.
Evet, yine de 6800 varken 3070 alınmaz.Attığınız test sadece FPS değerlerini gösteriyor. VR gözlük kullanmadan önünüze gelen ilk videoyu paylaşmışsınız.
Evet, yine de 6800 varken 3070 alınmaz.
VR için demiştim.Konudan saptınız yine. Konu sahibi VR için sormuş.
3080 olsaydı katılıyorum.VR oyunlar için alınacaksa NVIDIA almak çok daha mantıklı.
Hocam bilmediğimden soruyorum, neden videoyu sıkıştırmak gerekiyor? Sonuçta VR gözlük bir ekran?Attığınız test sadece FPS değerlerini gösteriyor. VR gözlük kullanmadan önünüze gelen ilk videoyu paylaşmışsınız. Yukarıda yazdığım mesajda bahsettiğim üzere encoding latency ve kalite olarak AMD çok geride.
Hocam bilmediğimden soruyorum, neden videoyu sıkıştırmak gerekiyor? Sonuçta VR gözlük bir ekran?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.