AMD ekran kartları problemli mi?

Prime Ghost

Hectopat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Recep Baltaş bu videosunda AMD ekran kartında yaşadığı problemleri anlatmış, yorumlara bakıyorum bir sürü kişi problem yaşamadım diyor ama. Recep Baltaş forumlarda araştıran AMD'den kaçar diyor.
Bugüne kadar ben aşırı problem yaşayan görmedim 5000 serisi hariç siz ne düşünüyorsunuz?

2 tane yeni nesil AMD ekran kartı kullandım. Şu an aktif olarak 9060XT kullanıyorum. Yaşadığım tek problem driver güncellemesi sonrası kayıt kısmının gitmesi. Onun dışında kendi hatalarımdan ötürü ilk aldığımda sorun yaşadım. Önceden de 6600 XT kullanıyordum Valorant'ta üzmüştü gerisinde iyiydi. Kardeşim de 6500XT kullanıyor hala daha sorun yaşamadı. Yaşayanlar elbette vardır ve yalan söylemiyorlardır ama bunu da göz önünde bulundurun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Recep Baltaş bu videosunda AMD ekran kartında yaşadığı problemleri anlatmış, yorumlara bakıyorum bir sürü kişi problem yaşamadım diyor ama. Recep Baltaş forumlarda araştıran AMD'den kaçar diyor.
Bugüne kadar ben aşırı problem yaşayan görmedim 5000 serisi hariç siz ne düşünüyorsunuz?

6600 ekran kartı kullanıyorum şu anlık sorun yok ancak eskiden her gün sürücüm çöküyordu bu aralar düzelttiler.

Önceden RX 570 kullandım şu anda da RX 7700 XT kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Sadece bir kere driver çökmesi yaşadım o da benden kaynaklanan bir hatadan dolayı performansından çok memnunum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı