AMD Ekran Kartlarında Bir Sıkıntı Oluyor Mu?

Benim seçtiğim Windforce ve GTX 1660S MSI, o bir sıkıntı çıkarır mı?
Aslında 5600 XT daha performanslı ama sıkıntı çıkarmasından korkuyorum, bazen forumlarda sıkıntı çıkıyor ama NVIDIA çok nadir.

Bilerek yapıldı evet. NVIDIA'nın baskısı sonucu AMD kartlar hatalı üretildi. Bunun İngilizce bir adı vardı da unuttum. Öyle ki, ASUS bir ara ROG serisini sadece NVIDIA'ya verecekti. Hatta ASUS alt marka oluşturmuştu kendine. AMD kartlar için AREZ isimli bir marka üretim yapacaktı. Kullanıcıların isyanı sonucu geri çekildi. Ama halen kalitesiz termal macun kullandıkları da bir gerçek.
Asus gözümden düşmeye başladı açıkçası. Bazı monitörlerde FreeSync olmaması, bu olaylar ve AMD'de tasarımı baştan savma yapıp Nvidia'da çok güzel kartlar sunmasından dolayı.

Asus gözümden düşmeye başladı açıkçası. Bazı monitörlerde FreeSync olmaması, bu olaylar ve AMD'de tasarımı baştan savma yapıp Nvidia'da çok güzel kartlar sunmasından dolayı.
Asus artık bu hale geldi evet. Şunu halen yapıyor mesela; yeni nesil laptoplarında AMD işlemci kullanıyor, ama ekran kartı olarak inatla NVIDIA seçiyorlar.

Gigabyte sorun çıkarır mı 5600 XT?

Windforce modelini pek iyi bulmuyorum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Pulse açıkçası daha mantıklı.

Arkadaşlar büyük ihtimal NVIDIA alacağım çünkü kendimi riske atmak istemiyorum, bu arada MSI GTX 1660S nasıldır almak istediğim bu.

RX 5XXX serisi kartlarında kronik sorunu bulunmayan Sapphire asıl kronik sorunlu modeller MSI ve Asus'tan çıktı.
Koskoca ASUS ve MSI kronik sorunlu ekran kartı yapıyorsa AMD'den ümidi kesmek lazım o zaman. Garipmiş.
Düzenleme: @UBerk dediğiniz gibi NVIDIA'da efsane modeller çıkarıp AMD'de kronik sorunlu modelleri piyasaya sunmak biraz kasıtlı yapılmış gibi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı