O kitle her şeye bir şey arayan bir kitle. Ben 29 Eylül'de çıktı bu afmf ben sürekli takip ettiğim için hali ile deniyorum bunu. Bır tık daha iyi ama yeterli değil. Şimdi sorun şurada. Afmf ile denediğim zaman oyun daha ağır oluyor ve karakterin hareketleri gözle görülür yavaşlıyor. Aynı ortamda aynı değerlerde FSR 3 modunu açıyorum hemen hemen Afmf'nin açık değerlerini alıyorum FSR 3 modu ile oyun bildiğin kaymak gibi.
Bunu yaşayan bir ben değilim. Bu teknoloji çıktığı günden beri birçok insan hem konularımda hem de bu konuda bunu tam sürüm olmasına rağmen dile getirdi. Siz az önce sizde sorun var gibisinden bir cümle kullandınız. Bende sorun olsa bile diğer insanlarda aynı sorun olma ihtimali nedir? Bence düşüktür.
Afmf'yi açtığın zaman oyun gecikmeden hantal gibi bir hal alıyor. Hadi diyelim gecikme FSR 3 veya DLSS 3'te de var. Onlar neden peki çok akıcı? Afmf sürücü üzerinden açıldığı için oyun motoru ile bağlantı kuramıyor ve kendi sürücü üzerinde açıyor bunu. FSR 3 gibi oyuna direkt entegre olan özelliklerin çok daha iyi sonuç vermesi de bir yandan bu yüzdendir.
Ben sizin bilginizi veya deneyiminizi sorgulamıyorum kesinlikle. Bu özellik çıktıysa hemen hemen herkeste çalışmak zorunda. Yok birisi akıcı birisi akıcı değil bunlar sadece avutma bahaneleri. Ne olur teknolojiyi açamazsın takılır bu gibi teknik aksaklıklar olur. Yok 20 kişi akıcı değil diyor 5 kişi akıcı diyor böyle olmaz yani bu iş.
Mesela ben az önce şöyle bir kelime kullandım. "FSR 3 modları bundan kat kat daha iyi" evet öyle. Affedersin ben manyak mıyım binlerce oyunda afmf açacakken de gidip modlar ile Frame Generation artışı sağlıyayım? Çünkü teknoloji verdiği değerleri hissettirmiyor.
FPS'nin de nasıl oynadığını burada görebilirsin:
Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir