AMD FSR 3 Kullanıcı Değerlendirmesi

Bakalım. Interpolation videoda oluşturması zor. Oyunda daha fazla bilgimiz var sahne hakkında. Umarım düzgün bir şey çıkar.

Hocam eline sağlık ama o kadar uzun ve benim gibi teknolojiden azıcık anliyan insana bunlar karmakarışık geliyor. Şimdi 4070 yerine tercih edilmelimi yani. (sadece oyun için)

Bu HYPR-RX sadece RSR ile kullanılmıyor, oyuna girdikten sonra FSR'yi de açsak oluyor sanırım değil mi?

Güzel inceleme ve tahmin ettiğim gibi en efektif sonucu RX 7000 serisinde verecek. Vaktinde konu açıp soranlara 4070 Ti yerine 7900 XT, 6650 XT yerine de RX 7600 alın dediğim için mutluyum.

Öncelikle şunu belirteyim. Yaptığın yorum sadece kendi izlemininden oluşuyor gerçekçiliği yok. İkincisi AMD FSR 3 çıktığında en optimum kartlar olarak RX 6000 ve RX 7000 serisinde çalışır demişti sense RX 7000 diyorsun. Bir de elli kere söylüyorum DLSS ile FSR'yi kıyaslamayın birbirinden farklı diye. Biri donanımsal yapay zeka ile çalışırken diğeri sadece yazılımsal olarak çalışır. İkisi de günün sonunda aynı sonucu vermez. Donanımsal çalışan ürün her zaman daha stabil performanslı ve net görüntüler sunar. RTX 4070 Ti dediğin kart AMD'nin en üst segment olan RX 7970 XTX'ten bile RTX modunda daha fazla FPS verir sen ne ile mutlu oldun ben anlamadım ayrıca DLSS sadece NVIDIA da çalışırken NVIDIA kart alacak olanlar FSR özelliğini de kullanabilmektedir bir taşla iki kuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…