Amd FX 4100 nasıl bir işlemcidir ?

Makaleler
3
Yer
Nebuchadnezzar
Daha fazla  
Meslek
Judge Dredd
[FONT=&quot]Sıkı bir oyuncu olarak aşağıdaki sistemi topladım,

• AMD FX-4100 Black Edition X4 3.6 GHz İşlemci
  • Sapphire HD 7850 DDR5 256 Bit 1 GB Ekran kartı
  • Corsair 8 GB 1600 Mhz DDR3 RAM
  • Gigabyte 970A-DS3 Anakart
  • Cooler master 500W kasa

Aslında Phenom x4 965 almak için gitmiştim fakat teknoloji mağazasındaki satıcı phenom işlemcilerinin bittiğini ve Fx işlemcilerin daha güçlü olduğunu belirterek aklımı çeldi. Sizce Amd Fx 4100 nasıl bir işlemcidir ? Çevremden duyduğum ve internet araştırmalarım keşke bu işlemciyi almasaydın tarzında oldu. Oyunlarda 7850 ekran kartımla high ayarlarda bu sistem ve işlemci yeterli olurmu ? Son olarak siz bu sisteme 32 bit yoksa 64 bit işletim sistemi tavsiye edersiniz ? [/FONT]

Gayet güzel bir sistem olmuş, anakart haricinde. Anakart tavsiyem Windows 8 destekli ASUS R2.0 serisi olurdu:

ASUS R2.0 Anakartlar Neler Getiriyor? - Technopat

RAM seçimi de yanlış olmuş. FX serisi işlemciler 1866 MHz bellek ister. Bunun dışında her şey güzel. FX-4100 daha az ısınır, daha düşük güç tüketir ve fiyat/performans oranı da gayet iyidir. Yani hata falan yapmamışsın. Güle güle kullan.

Evet High ayarlarda oyun oynaman için sistem gayet yeterli. Windows 8 Pro 64 bit İşletim Sistemi kurmanı tavsiye ederim. Güle güle kullan.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı