AMD FX-6100 için İşlemci Soğutucusu Tavsiyesi

Emir Can Karasu

Hectopat
Arkadaşlar iyi geceler. En fazla 150 TL'lik bir bütçe ayırabildim işlemci soğutucum için, alacağım işlemci AMDFX6100 ve AM3+ soket tipini kullanıyor, ilerde overclock yapabileceğimi düşünüyorum. Bu fiyat sınırında işlemci soğutucusu önerirseniz iyi olur, yorumlarınızı bekliyorum. Hava yada su soğutması önemli değil, sadece bu fiyat aralağında en iyi soğutmayı sağlayacak işlemci soğutucusunu arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Akasa Venom Voodo hakkında yorumlar çok iyi, kafama yattı. Fakat linkteki fiyatı sepete ekleyince nedense 147 TL çıktı :)

Gökten yağmayacak heralde. :) Kargo ücreti de var bunun. :)

- - - Güncellendi - - -

Bu arada ForAnAngel Thermaltake Frio almıştı galiba. Bence ona bir sor memnun mu diye.

Çok kararsız kaldım, NOCTUA'nın çok iyi olduğunu biliyorum. Hatta ilk soğutucu almam gerektiğini düşündüğümde Vatan'da NOCTUA aradım ama yoktu. Bunu öğrendiğim iyi oldu, inventus'ta çok iyi bir site. Birde benim size bir sorum var ben bu tüm parçaları bilgisayarcıya aldırtacağım, ailem kredi kartı kullanmıyor. Bilgisayarcı tanıdık güvenim tam lakin sipariş ettiği için üstüne kendine para koyar diye düşünüyorum. Ayrıca bileşenlerin içinden çıkacak parçaları umarım cebe indirmez, kargo geldiğinde birlikte montaj yapmamızı tavsiye edeceğim ne olur ne olmaz. Eğer uygun görmezse kendi başıma toplamayı düşünüyorum. Fakat yeni bir bilgisayar topladığında neler indirilir, kurulur hiç bir bilgim yok :(

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı