AMD FX-6100 için İşlemci Soğutucusu Tavsiyesi

Yaşadığım yerde teknoloji mağazası bile yok. En yakın Vatan Bilgisayar, Çorlu ve İstanbul'da var. Babama sorduğumda parçaları almak için oraya gidebilir miyiz diye verdiği cevap olumluydu, hem 2 senedir İstanbul'a gidemiyorduk, memlekette Çanakkale'de olduğumuzdan sürekli bahane olur dedi, peki dedim ben de yani eğer istediğim parçalar İstanbuldaki şubelerden herhangi birinde varsa ki bence vardır o şubeden gidip alabiliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son olarak topladığım bilgilerin ışığında 3 adet işlemciyi ayırabildim. Bunlar arasında karar kılmak istiyorum.

NOCTUA NH-C14 işlemci soğutucusu - inventus

VATAN COMPUTER - THERMALTAKE - FRIO ADVANCED LGA775/1155/1156/1366/2011 & AM2/AM2+/AM3/AM3+

TeknoBiyotik: Akasa Venom Voodoo 2x12cm PWM Fanlı Intel(LGA2011) / AMD(FM1) Uyumlu İşlemci Soğutucu - İşlemci Soğutucuları - Overclock

NOT:Lakin NOCTUA'nın işlemci soğutucusu dev gibi bir şey ram slotlarını kapatacağından korkuyorum.

FRIO ADVANCED gerçekten büyük bir soğutucu. Kasanın ebatlarına uyar mı onu iyi ölçmen gerek.

Kasanın tipi nasıl ? Minitower kasaya sokamazsın sonuçta bu soğutucuları. Sığarsa FRIO ADVANCED uygundur benim açımdan. Ama bir soğutucuya bu kadar para verilmesinden yana değilim açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı