AMD FX-6100 İşlemci Soğutucu

Ekin GÖK

Hectopat
Selamlar, önceden bir işlemci soğutucu önerisi istemiştim ama önerilen soğutucunun boyutları kasaya fazla geldi onun yerine önerebileceğiniz küçük boyutlu ama işlevli bir işlemci soğutucu var mıdır?
Önceden önerilen soğutucu Dark Freezer X94'dü.
İşlemci: AMD FX-6100
Anakart: ASUS M5A78L

Dosya Ekleri

• IMG_20200430_175524.jpg
    IMG_20200430_175524.jpg
    729,3 KB · Görüntüleme: 150
Sorduğum soruya cevap vermemişsin işlemci ile yan kapak mesafesini kendin bir ölç kule tipi oluyorsa Hyper T4 ( ben FX 8350 ile kullanmıştım şimdi R5 3600 ile kullanıyorum memnunum) Hyper 212 Evo çok çok fazla işini görecektir. Sıvı soğutma daha iyi olur ama bütçe meselesi FX 6100'e sıvı soğutma ne kadar mantıklı bilemiyorum nihayetinde işlemciyle sıvı soğutma aynı fiyat karar senin. Bu sıvı soğutucuyu arkadaşım R5 3600 ile kullanıyor memnunum dedi.
Bizim kasadan yana sığmam sıkıntımız yok, ramlerden dolayı sığmıyor kasanın içi sanırım kule için kurtarır. Anakartta yeterli yer yok 105mmye 125mm olması lazım anakartta olan soğutucu yerinin. Dediğim gibi ramler alanı azaltıyor. Bir de kule tipi soğutucu örneği yollar mısınız?

Bizim kasadan yana sığmam sıkıntımız yok, RAM'lerden dolayı sığmıyor kasanın içi sanırım kule için kurtarır. Anakartta yeterli yer yok 105mmye 125mm olması lazım anakartta olan soğutucu yerinin. Dediğim gibi RAM'ler alanı azaltıyor. Bir de kule tipi soğutucu örneği yollar mısınız?

O zaman iş kolay.Cooler Master Hyper 212 LED Intel/AMD CPU Soğutucusu Fiyatı bu ürün çok fazla fazla işini görür ancak AM4'e geçmek istersen desteklemiyormuş ben de bunun bir kardeşi olan T4 modeli var onu ben AM4'de kullanıyorum şu an. Fanları aşağı yukarı oynatabilirsin RAM boyuna göre 212'nin fanları egzoz fana bakıyor 2. fan takmak için aparat geliyor 2. fan da takabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı