AMD FX 6300 ses sorunu

Spoop

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar neden amd fx 6300 kullanıyorum bilgisayarım aldigim yere geri götürdüm bir takım aksilikler olduda FX 6300'ü kullandım çok aşırı ses çıkarıyor aldığım yerden fan taktircaktim. Fakat adam bana harddiski değiştirdiğini ve bidaha ses çıkarmayacağını söyledi. Ve fan takmadi. Sizce işlemci ses sorunu devam eder mi yoksa adam doğru mu söylüyordur? Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar yardım edecek varmı ?

Eki Görüntüle 93182

Arkadaşım bende FX 4100 4.6 GHZ OC'lu kullanıyorum Gta 5 gibi oyunlarda can çekişiyor ama yeterli geliyor. Benim pişmanlık dememin en büyük sebebi İntel sistem toplamak varken AMD toplanmamalı!

Paylaştığın fotoyla zeka yaşını belli ettin zaten. Param olsa Intel alırdım zaten merak etme. İ3' lerden bahsediyorsan 2015 yılında 2 çekirdekli işlemci alınması mantıklı olmaz. Ayrıca ileride overclock yaparak işlemcinin yeterlilik süresini artırmak isteyenler de Fx 6300 tercih etmelidir. İ3 değil.

Maalesef başka çözümü yok. Soğutucu alman sadece ses sorununu çözmekle kalmayacak, işlemcinin serin çalışması ömrünü uzatır ve performansını iyileştirir.

Oyun oynamıyosanız başka tabi. :)
Aldığım yer fan takmamakta karar verdi adam diyorki ben kefilim ses çıkarmicak takmiyo

Parasıyla değil mi ya? ne demek takmıyor?

Adam hdd (başka bir parcasi da olabilir) i değiştirdim diyor takmiyor ses çıkmıyor diyor trt nin canli yayınını açıyorum diyo o işlemciye yük bindirir diyor ses çıkmiyormus.öyle dedi fan takmiyo

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı