AMD FX-6300 Sisteme yorumunuz ve önerileriniz

Bak buraya ne yazmışım :

Tabi arada dağlar kadar fps farkı varsa GTX 760 alınablir...

Bu da hangisi iyiyse onu al demek değil midir ?

- - - Güncellendi - - -

Aynen aynen derken ? Ergen ergen konuşmak yerine düşüncelerini daha düzgün bir biçimde açıklamalısın...

- - - Güncellendi - - -

Her neyse, sen GTX 760 de ben R9 270X diyeyim, dünya başımıza mı yıkılacak, aynı şeyi düşünmek zorunda değiliz...

Tabi öyle demek oluyor, dolaylı yoldan. Ama şöyle birşey var; sen GTX 760 ile R9 270x arasındaki performans farkına bakmayıp, sadece forumda ki diğer arkadaşların önerilerine göre tavsiyede bulunuyorsun. Yani bir şey önerirken güvenilir bir siteden karşılaştırmalara bakıp, öyle tavsiyede bulnursan daha iyi olacağını düşünüyorum. Şunu al ama aralarında dağlar kadar fark varsa da şunu al demek olmuyor, yakışmıyor.

Tabi öyle demek oluyor, dolaylı yoldan. Ama şöyle birşey var; sen GTX 760 ile R9 270x arasındaki performans farkına bakmayıp, sadece forumda ki diğer arkadaşların önerilerine göre tavsiyede bulunuyorsun. Yani bir şey önerirken güvenilir bir siteden karşılaştırmalara bakıp, öyle tavsiyede bulnursan daha iyi olacağını düşünüyorum. Şunu al ama aralarında dağlar kadar fark varsa da şunu al demek olmuyor, yakışmıyor.

Güzel bir yere değindin. Bir şey soracağım, o ekran kartlarının oyunlara göre fps değerlerini gösteren resimler hangi sitede ? :D

TechPowerUp'tan bakabilirsin.

Ayrıca küçük bir tartışma yüzünden, haklı olan birini, "ergen" olarak tanımlamak, eğer sen "ergen" değilsen sana yakışmaz. Bütün ergenlere bu düşünceyle mi bakıyorsun? Sen ergen olmadın mı hiç?

Ek olarak da, haksız durumdayken "şöyleydi, böyleydi" diye kıvırmak da sana yakışmaz.

TechPowerUp'tan bakabilirsin.

Ayrıca küçük bir tartışma yüzünden, haklı olan birini, "ergen" olarak tanımlamak, eğer sen "ergen" değilsen sana yakışmaz. Bütün ergenlere bu düşünceyle mi bakıyorsun? Sen ergen olmadın mı hiç?

Ek olarak da, haksız durumdayken "şöyleydi, böyleydi" diye kıvırmak da sana yakışmaz.

Haklısın, özür dilerim Cryptex. Ama ben o kadar yazdım aynen aynen deyince olmadı... Aslında ona kıvırma demek olmaz... Bu arada yaşım 15. Hani forumdayız ve sonuçta bilgi paylaşıp, tartışıyoruz. Haksız duruma düşmek benim için problem olmaz hiç bir zaman. Uyarın için teşekkürler. Ama kafama takılan şey, yeni çıkan ve daha güncel bir kart, max. 8-10 fps düşük veriyor diye niçin arka plana atılıyor ki ? Kötü bir kart değil, ama GTX 760'tan da iyi değil demek mi istiyorsunuz ? Eğer öyleyse nVidia'ya karşı büyük önyargımı darmadağan etmiş olacaksınız...

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD'ye karşı aşırı bir ilgim var, ama GTX 760'ın asaletli duruşu ve Asus'un yaptığı o göz alıcı tasarım da beni o karta çekiyor yavaş yavaş. Derken MSI, R9 280X Gaming modelini piyasaya sürünce nVidia'dan yine soğumaya başladım. Baktım benim yaz sistemine o pahalı gider, yine ibre nVidia'ya döndü gibi. Bakacağız...

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı