- Makaleler
- 25
Kendime yeni bir sistem toplamıştım. Bilgisayarcının söylediğine göre sistemim: 2 GB AMD R9 200 ekran kartı, 16 GB RAM, AMD FX-8320 3.5 GHz, Asus M5A97 LE R2.0 Anakart, Windows Ultimate 64 bit var. Darkness 2 oynarken, oyunu duraklatıp tekrar oyuna döndüğümde makinem kendini kapatıyor. Ayrıca, uyku moduna alıp tekrar açıp, oyun oynamaya başladığım zaman da makine kendini kapatıyor. Isınmayla ilgisi olabilir mi? 2015 1.çeyreği gibi bazı parçaları değiştirmeyi düşünüyorum. 1000-1700 TL'ye hangi parçaları değiştirmeliyim? Ve sistemim nasıl? Sizin fikriniz nedir?
Bilgisayarımdaki ısınma sorununu çözmek için bir tane USB’ye bağlanan vantilatör aldım ve bilgisayarımın önüne koyarak çalıştırdı ve ciddi anlamda etki etti, ama bu yaptığım ileride sorun yaratır mı? Yani önden arkaya doğru hava akımı var. Yani, parçalardan birini yakma gibi bir sorun oluşur mu? Bilgisayarıma Disc'ten oyun yüklediğim zaman, oyunun kurulumu bitiyor, oyunu bir kaç dakika oynadıktan sonra, bilgisayar kendini kapatıyor. Oyunları orijinal alıyorum ama gene aynı sorun baş gösteriyor. Ne kadar, uğraştıysam da, sorunu çözemedim.
Bilgisayarımdaki ısınma sorununu çözmek için bir tane USB’ye bağlanan vantilatör aldım ve bilgisayarımın önüne koyarak çalıştırdı ve ciddi anlamda etki etti, ama bu yaptığım ileride sorun yaratır mı? Yani önden arkaya doğru hava akımı var. Yani, parçalardan birini yakma gibi bir sorun oluşur mu? Bilgisayarıma Disc'ten oyun yüklediğim zaman, oyunun kurulumu bitiyor, oyunu bir kaç dakika oynadıktan sonra, bilgisayar kendini kapatıyor. Oyunları orijinal alıyorum ama gene aynı sorun baş gösteriyor. Ne kadar, uğraştıysam da, sorunu çözemedim.