AMD FX-8320 islemcili sitem nasıl?

Bende yanlış bilmiyorsam 1150 pin anakart Eylül 2012'nin ilk haftasında piyasaya sürüldü. H97'nin 5 sene yaşayacağını pek düşünmüyorum hocam. Yanlış bilgi veriyorsam bilgili bir arkadaş kesin bir cevap verirse iyi olur. Dediğim gibi bu sistem 4-5 sene kullanıcıyı götürür. O zaman zaten sistemi Update etmesi gerekecek. Bence anakarta abanıp diğer bileşenlerden kısmak doğru değil. Tabi bu benim kişisel düşüncem.

Bende yanlış bilmiyorsam 1150 pin anakart Eylül 2012'nin ilk haftasında piyasaya sürüldü. H97'nin 5 sene yaşayacağını pek düşünmüyorum hocam. Yanlış bilgi veriyorsam bilgili bir arkadaş kesin bir cevap verirse iyi olur. Dediğim gibi bu sistem 4-5 sene kullanıcıyı götürür. O zaman zaten sistemi Update etmesi gerekecek. Bence anakarta abanıp diğer bileşenlerden kısmak doğru değil. Tabi bu benim kişisel düşüncem.
Abanmaktan kastınız 100 TL mi? Ayrıca bütçeden 100TL arttırarak H97 sistem toplayıp linklerini tek tek attım bütçe yeterliyken neden daha eski chipsetli bir sistem alsın anlamıyorum.
Broadwell beş yıl boyunca devam etmesede güncelleyeceği zaman en güncel broadwell işlemciyi alıp upgrade edebilir oda gayet yeterli olacaktır sonuçta her sene farklı chipset çıkartacak değiller.

@enestd, anakartı H81 yapıp 36 tl üstüne eklersen bu sistemi alabilirsin.
2386.png

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı