Galeano
Megapat
- Katılım
- 23 Ocak 2015
- Mesajlar
- 826
Yanlış bilmiyorsam 1150 soket 4-5 yıldır kullanılıyor.Dostum, fobi olarak her sene soket yapısı değiştiren İntel için Broadwell'in 4-5 sene sonra önemi kalmayacaktır.![]()
Yanlış bilmiyorsam 1150 soket 4-5 yıldır kullanılıyor.Dostum, fobi olarak her sene soket yapısı değiştiren İntel için Broadwell'in 4-5 sene sonra önemi kalmayacaktır.![]()
Abanmaktan kastınız 100 TL mi? Ayrıca bütçeden 100TL arttırarak H97 sistem toplayıp linklerini tek tek attım bütçe yeterliyken neden daha eski chipsetli bir sistem alsın anlamıyorum.Bende yanlış bilmiyorsam 1150 pin anakart Eylül 2012'nin ilk haftasında piyasaya sürüldü. H97'nin 5 sene yaşayacağını pek düşünmüyorum hocam. Yanlış bilgi veriyorsam bilgili bir arkadaş kesin bir cevap verirse iyi olur. Dediğim gibi bu sistem 4-5 sene kullanıcıyı götürür. O zaman zaten sistemi Update etmesi gerekecek. Bence anakarta abanıp diğer bileşenlerden kısmak doğru değil. Tabi bu benim kişisel düşüncem.
Güzel sistem olmuş fakat sistemi toplarken kasa arkadaşa faça atabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.