Amd Fx 8350 4500 TL Sistem Toplama

Olur tabi neden olmasın. Sen bilgisayar yetersiz olduğundan dolayı oyun oynama sıkıntısı yaşadın mı? Benim oynayamadığım bir dünya oyun var.
Anlarsın inşallah ne demek istediğimi. Saygılarımla 780 ti de güzel bir kart. Ama benim de bütçem belli. Belirli şartlarla onu koyabilirim. Onuda ayarlarsınız inşallah.

Seni gayet iyi anlıyorum ve sistem özelliklerimi yazdım.

e5200 işlemci
g31tm7 anakart
3 gb drr2 ram
gt 405 ekran kartı

Ben bu sistem ile çoğu oyunu oynayamıyorum ve seni de gayet iyi anlıyorum. Ben 2008 de sistem topladım ve 2010 da gt 405 hediye geldi. Ve gta 405 in onboard bi kartla nerdese eş değer olduğunu unutmayalım. İnş şubat ayı nın 20 veya 25 i gibi bende sistem toplayacağım. Ve 4500 tl sistem ile rahat r9 290 ve i5 4670k koyarsınız ve bu sistemi 3850 veya 3900 tl ye alırsınız.

Arkadaşlar bu aldığım cezaların haddi hesabı yok . Sizi çok uğraştırdım. Söylediğiniz sistemi 4-5 gün içinde toplar, buradan size paylaşırım ....................

En ufak bir şüphemiz bile yok bu konuda ;)

i7-4770k, Z87-G45, Sumo Y, 120GB SSD ve GTX760
Umarım bu sistemi oyun oynamak için almamışsınızdır, aksi takdirde size bu sistemi öneren kişiye kafa atma hakkına sahipsiniz.

Evet aldım arkadaşlar. Resimleri paylaşacağım. Ancak ben sizin önerdiğiniz sistemi alacaktım. Bir anda maddi kayıp yaşadım. Bunu almak zorunda kaldım. Resimleri de atacağım sistem windows 8 kurulu. Windows 8 tesi 8.1 puan alıyor. İyi değil mi yani? Sadece anakart yanlış oldu bence.

- - - Güncellendi - - -

Sadece ekran kartından kısıtım. Oda monitör zaten. O yüksek grafik ve görüntüleri göstermeyecek ve babama laptop almak zorunda kaldım. Neresi sorun?

- - - Güncellendi - - -

Sadece ekran kartı kötü. Başka kötü neyi var? Söylerseniz sevinirim.

- - - Güncellendi - - -

Kasa dersen: corsair carbide400r 10 basar.

- - - Güncellendi - - -

Bunu değil. Sizin önerdiğiniz anakart alacaktım vatan bilgisayardan. Pazarlamacı kafamı karıştırdı. Ben asus dedikçe bunu bunu al dedi.

- - - Güncellendi - - -

omy evet. Senin söylediğin sistemi topladım kardeş. Paylaşacağım fotoğraflarıyla beraber ama işlerim çok yoğun. Bilgisayarımda tüm malzemeler elektronik. Yani harddisk eskilerden değil. 120 ssd aldım. 1-2 ay sonra bir tane daha ssd alırım. İşimi görmez mi? 3000 tl'ye çok mu kötü bu sistem?

- - - Güncellendi - - -

Kasa çok süper arkadaşlar. Corsair 400r kasa hikaye, bunun yanında.

- - - Güncellendi - - -

Ama eski bilgisayarımla internet daha hızlı. Bunu cözemedim. Acaba neden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı