AMD FX 9590 R9 270X Sisteme Anakart Önerisi

FireStarter.

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle hepinize iyi günler. Ben Gold'dan bilgisayar toplayarak hayatımın en buyuk hatasını yaptım :D
Adamlar ilk başta işlemci ile anakartı uyumsuz takmışlar bilgisayarda. Bilgisayarı goturdum anakartı değiştirdiler. Güya uyumlu parça taktılar, yine uyumsuz takmışlar. R9 270X ekran kartı, FX-9590 işlemcili bilgisayara 990FXA GD65 anakart takmışlar. Bu anakart 200W işlemci desteklemiyor. Bir daha servise gonderip bu anakart ile değiştireceğim.
Ya da daha iyi oneriniz varsa yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesin olarak önerim hemen sistemi iade edin ve paranızı geri alın. Bütçenizi belirtin ve adam akıllı bir sistem önerelim. FX 9590 R9 270X nedir yahu... Eğer Gold ile bağlantınızı koparmazsanız daha çok pişman olacaksınız haberiniz olsun.

Benim yaşlı kurt gibi sistemin :D Ancak 9590 bir işlemci değildir, ısıtıcıdır. Gold çalışanları kış mevsimini bahane ederek takmış olabilirler gayet düşünceliler. :D

Anakart İşlemci ve (eğer aldıysan) Bellekleri geri iade edebilisen etmelisin. Şubat ayına kadar bekleyip Zen mimarili işlemcilerden almani tavsiye ederim. Eğer ben İntel almak istiyordum diyorsan yine Şubat ayını bekle. Çünkü Zen mimarili AMD işlemciler çıkınca pazardaki işlemcileri fiyatları bayaga düşecek.
Sana tavsiyem FX9590'dan kurtulman, çünkü o işlemcinin pek bir faydası yok ısıdan başka :)
Ama AM3 soket kullanacaksan bir önceki seriye yönelmeni tavsiye edebilirim, özellikle AMD Phenom II X6 beğendiğim bir işlemcidır. 125W TDP değeri var. İnternetteki çoğu Benchmark'lardan iyi sonuç almasa da gerçek hayat testlerinde güçlü bir işlemcidır.
AMD Zen İşlemciler Şubat Ayında Satışta Olacak - Technopat

Bu Makale'ye de bakmakta fayda var :)
AMD, Zen İşlemcilerin Performansını Sergiledi - Technopat

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı