AMD FX-9590 ve Crosshair Formula Z Sisteme Geçiş

Tabikide intel olanı seçmelisin.

Ekleme;
Bütçeniz elveriyor ise 4790k almalısınız ileriye dönük olması açısından. Açıkcası Gaming 5 ile 7 arasındaki farkları bilmiyorum. Tek aklımda kalan şey Gaming 7'de dual BIOS olduğu. Bu videoda aradaki farkı açıkladıklarını düşünüyorum;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Msi z97 gaming 7 ve intel i7 4790k 560 euro. Türkiye deki fiyatlarla nasıl ? Nereden almak avantajlı ? İzine geleceğim 2 ay sonra ona göre ayarlamalıyım.

Türkiye'deki fiyatlar geçirilen vergilerden dolayı yüksek. Size tavsiyem Türkiye'den almayın, uzak durun. Türkiye dışından 10 $ üstü ürün almadım, tecrübem yok bu konuda yardımcı olamayacağım.

AMD yi falan bırak. AM3+ platformu çok yaşlandı.
i5 4690K ve ya 4790k al. Anakart olarak üst seviye istiyorsan Asus Maximus VII Hero, bütçe dostu ve performans istiyorsan Gigabyte Z97X Gaming 5 al.

Aydınlattığın için çok teşekkür ederim. En iyisi buradan almak garantisi olacak. Olası bir durumda Türkiye'ye gidemem ve gönderemem.

AMD yi falan bırak. AM3+ platformu çok yaşlandı.
i5 4690K ve ya 4790k al. Anakart olarak üst seviye istiyorsan Asus Maximus VII Hero, bütçe dostu ve performans istiyorsan Gigabyte Z97X Gaming 5 al.
Asus maximus a da bakacağım detaylı incelemeden sonra siparişi vereceğim teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…