AMD FX-9590 ve Crosshair Formula Z Sisteme Geçiş

Tabikide intel olanı seçmelisin.

Ekleme;
Bütçeniz elveriyor ise 4790k almalısınız ileriye dönük olması açısından. Açıkcası Gaming 5 ile 7 arasındaki farkları bilmiyorum. Tek aklımda kalan şey Gaming 7'de dual BIOS olduğu. Bu videoda aradaki farkı açıkladıklarını düşünüyorum;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tabikide intel olanı seçmelisin.

Ekleme;
Bütçeniz elveriyor ise 4790k almalısınız ileriye dönük olması açısından. Açıkcası Gaming 5 ile 7 arasındaki farkları bilmiyorum. Tek aklımda kalan şey Gaming 7'de dual BIOS olduğu. Bu videoda aradaki farkı açıkladıklarını düşünüyorum;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Msi z97 gaming 7 ve intel i7 4790k 560 euro. Türkiye deki fiyatlarla nasıl ? Nereden almak avantajlı ? İzine geleceğim 2 ay sonra ona göre ayarlamalıyım.

AMD yi falan bırak. AM3+ platformu çok yaşlandı.
i5 4690K ve ya 4790k al. Anakart olarak üst seviye istiyorsan Asus Maximus VII Hero, bütçe dostu ve performans istiyorsan Gigabyte Z97X Gaming 5 al.

Türkiye'deki fiyatlar geçirilen vergilerden dolayı yüksek. Size tavsiyem Türkiye'den almayın, uzak durun. Türkiye dışından 10 $ üstü ürün almadım, tecrübem yok bu konuda yardımcı olamayacağım.

Aydınlattığın için çok teşekkür ederim. En iyisi buradan almak garantisi olacak. Olası bir durumda Türkiye'ye gidemem ve gönderemem.:)

AMD yi falan bırak. AM3+ platformu çok yaşlandı.
i5 4690K ve ya 4790k al. Anakart olarak üst seviye istiyorsan Asus Maximus VII Hero, bütçe dostu ve performans istiyorsan Gigabyte Z97X Gaming 5 al.
Asus maximus a da bakacağım detaylı incelemeden sonra siparişi vereceğim teşekkür ederim.

Gayet güzel anakart, ama Gigabyte Z97X Gaming 5 de pişman olmazsın.
11080747_1395389717447087_444188800776995081_o.jpg

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı