saglammelih
Kilopat
İntel daha uygun artık. Amd'nin soğutucusuydu iyi anakartıydı derken intelden pahali oluyor. I5 4460 + H97 Pc Mate alınabilir. Ve cok daha uzun ömürlü olur.
İntel daha uygun artık. Amd'nin soğutucusuydu iyi anakartıydı derken intelden pahali oluyor. I5 4460 + H97 Pc Mate alınabilir. Ve cok daha uzun ömürlü olur.
Mağlesef i5 sistemi satıp, sattığım paranın yarısına sistem toplamam gerekiyor.i5 4760K varken FX 8300 serisi almak bence mantıksız olur...
Ama her yerde bu tartışma sürekli var. 27 yaşındayım, korkumdan hiç amd alamadımArkadaslar bu intel fanboylugu nedir veya sistemler icin yapilan bu sacma yorumlar nedir bir turlu anlayamadim 2012 yilinda topladigim fx8120, hd 7870 ve 8gb ramli sistemle henuz zorlandigim oynayamadigim bir oyun yok ama benim bu sistemimden daha iyi sistemler icin bile kotu yorumlar yapiliyor kimse uzay mekigi firlatmayacak arkadaslar adam oyun oynayacak.
Kesinlikle al ve gonul rahatligi ile kullan ben henuz bir sorun yasamadim.Ama her yerde bu tartışma sürekli var. 27 yaşındayım, korkumdan hiç amd alamadımama artık amd'yi denemek istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.