AMD FX 6300 vs AMD A8 APU

Makaleler
3
Daha fazla  
Elimde AMD FX6300 var ve diğer parçalar yok. İşlemciyi satıp A8 serisi APU almayı planlıyorum performans düşüklüğü olur mu? Ekran kartı için bütçe yok o yüzden APU düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci olarak performans düşüklüğü yaşarsın ama elinde ekran kartı yoksa APU alınabilir.
Yüzde kaçlık bir düşüş olur? Birde finalde alacağım ekran kartı Asus RX460 olacak ve am3+ anakartlar şimdi çok pahalandı ben işlemcimi 340 TL'ye almıştım şimdi 450 lira olmuş. Anakartımıda 120 ye almıştım şimdi 300 den satılıyor, Fm2 daha uygun geliyor. Birde işlemcime denk A serisi APU hangisi oluyor?

Hocam fm2 soketli anakartlar benim nazarımda giriş seviyesininde altındadır. Tabi artan fiyatlar karşısında yapılabilecek pek bir şey yok ancak eğer imkanınız varsa fm2'den uzak durmak gerekir. Sizi çok üzecek bir performans ile karşılaşmazsınız.

Elinde sadece FX 6300 varsa işlemcini satıp G4560+RX 460 alabilirsin. İşlemciyi elinden çıkardıktan sonra bütçe belirle ona göre daha net yardım alırsın.
Anakart, ram ve ekran kartı yok. İşlemciyi satıp satmama konusunda gidip geliyorum. Bütçe 1000 lira.

Asus M5A97 LE R2.0 Amd 970 2133MHz(OC) DDR3 Soket AM3+ ATX Fiyatı

ASUS RX460 4GB GDDR5 128Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
O zaman ben bu ikisini alıyorum daha sonra da ram alırım. Daha iyi bir şey öneren var ise açığım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı