AMD FX Niresh Mavericks 10.9.4 güncelleme sonrsı yeniden başlatma sorunu

Güncelleme yapmıştım. Sonra formatladım ati hd 5770 olan kartı asus gtx 660 ile değiştirdim. Şuan niresh maverick 10.9 yüklü.10.9.4 versiyonu üç defa yükledim yine olmadı.

Şuan ki hali ile 10.9 versionu 10.9.4 versiona nasıl update yaparım. Doğrusu nasıl olmalı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüklü diskin sembolü gözüküyor (boot disk) yükleme yaparken görüntüyü kesip reset atıyor.

Maverıc 10.9 hiç 1080p çalışmadı.1024x768 ekranla sıkıntı yaşıyorum.

Güncellemeden sonra AMD 10.9.4 kernel güncellediniz mi?

Bir de güncellemeden kullanmanı tavsiye ederim eğer sorunlar yaşayıp aşamıyorsan, öyle büyük değişiklikler de yok yani.
Ben şahsen hepsini kullandım 10.6-10.10 beta ya kadar, hem güncel sürümler daha çok sistem gereksinimine ihtiyaç duyar. İşini 10.9 da halledebiliyorsan onu kullan.
Ama yine de karar senin ...

Asus gtx 660 dcu ıı kartın kextlerini nasıl bulabilirim ?

• amd fx 8 8350 cpu
  • asus gtx 660 dcu ıı
  • gskıll 2x4 1866 ddr3 ram
  • ocz aglty 120 gb gb ssd
  • kıngston hyperx 3k 120 gb ssd
  • wd cavierblack 1tb hdd
  • gigabyt ga 990xa ud3 anakart

Sistemde olanlar. Önceden raıd 0 vardı diskin birisne maveric kurdum diğeri windows.

1024*768 çözünürlüğü 1080p nasıl yaparım. Graphıc kart gtx 660 kextlerini de bulamıyorum. Maverick kartı O mb olarak tanıyor. Ekranda dalgalanmalar mevcut.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı