AMD FX serisi alınır mı?

MertKrts

Hectopat
Benim bir DDR3 anakartım var işlemci de pek iyi sayılmaz DDR4 PC'ler almış başını gitmiş. 2.el bir FX serisinden işlemci almak istiyorum hangi FX serisi CS:GO-Valorant gibi oyunlarda işimi görür? Ekran kartım 750 Ti bir öneri yapın lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran 144 Hz veya üstü değilse, 60 veya 75'se iş yapar.
Zira CS:GO işlemci tabanlı bir oyun. Valorantı pek bilmiyorum.
FX-8350 İşlemcide 144 FPS'in altına düşüyordum sürekli en düşük ayarlarda. Ekran 144 Hz olunca tüm dengemi bozuyordu. Ryzen'a geçtim sorun ortadan kalktı mesela.
İşlemciyi sattığım kişi kendi arkadaşım, 75 Hz ekranda oynuyor hiç bir sıkıntısı yok. Kurtarıyor.

Ekran 144 Hz veya üstü değilse, 60 veya 75'SE iş yapar.
Zira CS:GO işlemci tabanlı bir oyun. Valorant'ı pek bilmiyorum.
FX-8350 işlemcide 144 FPS'in altına düşüyordum sürekli en düşük ayarlarda. Ekran 144 Hz olunca tüm dengemi bozuyordu. Ryzen'a geçtim sorun ortadan kalktı mesela.
İşlemciyi sattığım kişi kendi arkadaşım, 75 Hz ekranda oynuyor hiçbir sıkıntısı yok. Kurtarıyor.

60 Hz oynuyorum da ben yayın açmak için alacağım Low ayarlarda 100 FPS dropsuz olsa yeterli bana sence beni kurtarır mı?

Yayın hakkında pek bir bilgim yok ama sıkıntıya sokabilir. Normalde oynarsın ama.
Yayın için iş görmez ki normaldede alınmaz FX serisi.
Normalde zaten durup dururken alınmaz da bütçe sıkıntısından bahsetmiş arkadaş. Oynayacağı da 2 oyun varmış. Bence yeterli FX-8XXX serisinden veya FX-9XXX serisinden falan alırsa.

Yayın hakkında pek bir bilgim yok ama sıkıntıya sokabilir. Normalde oynarsın ama.

Normalde zaten durup dururken alınmaz da bütçe sıkıntısından bahsetmiş arkadaş. Oynayacağı da 2 oyun varmış. Bence yeterli FX-8xxx serisinden veya FX-9xxx serisinden falan alırsa.

A320M-A Pro çarpan kilidi kapalı mı?
Elindeki anakart nedir?

M4A87TD/USB3

Abi şimdi En kral DDR3 CPU Hangisi bana onu söyle tyson reis
Anakartın FX serisi için değil mi? Kafam karıştı.

Hiç gerek yok hocam. İlgilenmedim bile. Şuanki hali çok hoş.

M4A87TD/USB3
Aaa siz anakart değişimi de yapacaksınız. Ben de AM3+ anakartınız var sanıyorum. Xeon işlemcilere bakabilirsiniz bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı