Oyun oynatmasına bişey demiyorum arkadaşlar ısınıyor, gtx960la darboğaz yapıyor vs. diyince bakmalarını istedim değerler sol tarafta gözüküyor ne bir darboğaz ne bir ısınma vari3 lerde her oyunu oynatıyor mesele o degil
Kardeşim, bunu ben demiyorum videolar diyor, sen buraya FX6300 ile GTX970'in GTA 5 videosunu %100 Gpu kullanımı ile at. Ben de sana hak vereyim. Bu arada forumda ömrümü sen belirleyemezsin, böyle bir hakkın da yok! Bunu moderatör arkadaşlar belirler, videonu da bekliyorum.Lutfen su dalgacı tavrı bırakın. Karşınızda çocuk yok. Ben o yorumu tahmin üzerine yazmadım, bizzat ne yaşadıysam onu aktardım. Fx serisini çok küçümsüyorsunuz. Elinize alıp denemediğiniz sürece yorumuma karşı çıkmanızın anlamı yok. Sadece forumda paylaşılanlar üzerine yorum yapiyorsunuz, sizden ricam 6350 ve 970 ikilisini kullanmadan yorumuma cevap vermeyin. İyi forumlar.
Aynen öyle bakalım nasıl olacak. Bizim milletimiz 20 FPS ye çok rahat oynuyorum dediği için bakalım inşallah öyle bir şey olmaz.Kardeşim, bunu ben demiyorum videolar diyor, sen buraya FX6300 ile GTX970'in GTA 5 videosunu %100 Gpu kullanımı ile at. Ben de sana hak vereyim. Bu arada forumda ömrümü sen belirleyemezsin, böyle bir hakkın da yok! Bunu moderatör arkadaşlar belirler, videonu da bekliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.