AMD FX Serisinin Sevilmemesinin Sebepleri

AMD fiyat dengi lan işlemcilerden her zaman yüksek performans veriyor ancak tek çekirdek performansı kötü olduğu için bir çok ekran kartına dar boğaz yapıyor. Şu anda Zen mimarisini beklemek çok iyi olacaktır.

Keşke bunları yazmadan önce biraz araştırma yapsaydın. AMD bile yeni çıkardığı ekran kartı testlerinde İntel işlemci kullanıyor. Oyunlar 6, 7 ya da 8 çekirdek kullanmazlar, en fazla 4 çekirdek kullanırlar ve çekirdek ne kadar hızlı çalışıyorsa oyunda alacağın performans o kadar artar. FX serisi oyunlar için değil, Render gibi işler için alınmalıdır. AMD Zen mimarisi ile iyi işler yapabilir ama şu anda AMD işlemci alınmamalıdır. Ayrıca oyun performansı olarak i5 4460 bile AMD'nin tüm işlemcilerinden daha iyidir.

Lutfen su dalgacı tavrı bırakın. Karşınızda çocuk yok. Ben o yorumu tahmin üzerine yazmadım, bizzat ne yaşadıysam onu aktardım. Fx serisini çok küçümsüyorsunuz. Elinize alıp denemediğiniz sürece yorumuma karşı çıkmanızın anlamı yok. Sadece forumda paylaşılanlar üzerine yorum yapiyorsunuz, sizden ricam 6350 ve 970 ikilisini kullanmadan yorumuma cevap vermeyin. İyi forumlar.
Kardeşim, bunu ben demiyorum videolar diyor, sen buraya FX6300 ile GTX970'in GTA 5 videosunu %100 Gpu kullanımı ile at. Ben de sana hak vereyim. Bu arada forumda ömrümü sen belirleyemezsin, böyle bir hakkın da yok! Bunu moderatör arkadaşlar belirler, videonu da bekliyorum.

Kardeşim, bunu ben demiyorum videolar diyor, sen buraya FX6300 ile GTX970'in GTA 5 videosunu %100 Gpu kullanımı ile at. Ben de sana hak vereyim. Bu arada forumda ömrümü sen belirleyemezsin, böyle bir hakkın da yok! Bunu moderatör arkadaşlar belirler, videonu da bekliyorum.
Aynen öyle bakalım nasıl olacak. Bizim milletimiz 20 FPS ye çok rahat oynuyorum dediği için bakalım inşallah öyle bir şey olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı