AMD FX X8 8120 ile CORE I5 3570 FPS Farkı

arkham

Kilopat
Katılım
28 Eylül 2012
Mesajlar
2.469
Makaleler
51
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Beyler öncelikle bu yazacağım şeyleri gözümle görmedim fakat söyleyen kişi öyle ergen falan değil az çokta donanım bilgisi ve merakı vardır. Durum şu ki; Bu kişi önce topladığı sistemde FX X8 8120 kullanırken GTX660 ile Battlefield 3' de yüksek ayarlarda 60 FPS alırken sonra karar değiştirip İntel tabana dönüp i5 3570 ile 80-90 FPS aldığını söyledi. Bende bunun imkansız olduğunu ve işlemciler arasında böyle uçur farklar olamaz deme rağmen o kararında ısrarlı bir şekilde bende senin gibi diyordum ki gözümle görene kadar gibisinden bir cevap verdi. Şuan İntel ile çok mutluyum fazlasıyla iyi bir işlemci AMD şimdiye kadar beni yemiş, artık kimseye AMD önermem dedi. Gerekirse en ucuz i5 modeli olsun yani i5 3330 bile en iyi FX X8 işlemciden daha iyidir dedi. İnanmak istemiyorum ama doğruluğu nedir bu teorinin? :) Sizinde fikirlerinizi almak istedim gerçekten en kötü i5 işlemci daha mı iyidir FX serisinden?
 
Oyunlarda iki işlemci arasında en fazla 5 FPS fark olduğunu biliyorum. Ama 20-30 FPS farkı uçuk gibi geldi çünkü ekran kartı yükseltildiğinde bu kadar fark oluyor. İmkansız :matrix:
 
Eğer böyle bir şey varsa video çekmesi lazım 1.ekrana AMD 2.ekrana intel işlemciyle aynı oyunu test etmesi lazım.Yargılamıyorum kesinlikle amacım bilgilendirme
 
Saçmalık, FPS işlemci değilde ekran kartına göre daha yüksek olur. Ayrıca 64 kişilik haritanın en kötü internet hızıyla alakası olur.
 
Yani diyorsunuz ki bu söylentiler saçma, FX serisi alınabilir Intel ile böyle farklar olmaz FPS olarak?
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı