8 çekirdek olması normal mi?Elinizde anakart yoksa berbat bir seçim.
elimde bir anakart var peki başka bir amd işlemci söyleyebilirmisiniz am3+ soketElinizde anakart yoksa berbat bir seçim.
cevabınız için sağolun peki bir sorum olucaktı benim bi arkadaşım var ve fx 8370 işlemcisi var oda gtx 1050 yada 1050 ti almak istiyor darboğaz olurmuAMD Eski nesil işlemcileri özellikle FX Serisini performans olarak iyi değil. Yüksek frekans ve çoklu çekirdek sayısıyla göz boyasada cazibelerine kapılmamanız gerekiyor. Tekli çekirdek performansi acınacak seviyede ve aşırı derecede ısı sorunu var.
cevabınız için sağolun peki bir sorum olucaktı benim bi arkadaşım var ve fx 8370 işlemcisi var oda gtx 1050 yada 1050 ti almak istiyor darboğaz olurmu
Hangi oyunu oynayacağınıza bağlı bir şey. Tek çekirdeğe yüklenen oyunlarda darboğazı hissedersiniz.cevabınız için sağolun peki bir sorum olucaktı benim bi arkadaşım var ve fx 8370 işlemcisi var oda gtx 1050 yada 1050 ti almak istiyor darboğaz olurmu
teşekkürlerHangi oyunu oynayacağınıza bağlı bir şey. Tek çekirdeğe yüklenen oyunlarda darboğazı hissedersiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.