AMD FX X8 8300 Nasıldır?

BerkayTR

Hectopat
Daha fazla  
Sizce bu işlemci nasıl? Ryzen falan çıktı biliyorum ama bu işlemciyi alacagım gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD Eski nesil işlemcileri özellikle FX Serisini performans olarak iyi değil. Yüksek frekans ve çoklu çekirdek sayısıyla göz boyasada cazibelerine kapılmamanız gerekiyor. Tekli çekirdek performansi acınacak seviyede ve aşırı derecede ısı sorunu var.
cevabınız için sağolun peki bir sorum olucaktı benim bi arkadaşım var ve fx 8370 işlemcisi var oda gtx 1050 yada 1050 ti almak istiyor darboğaz olurmu

cevabınız için sağolun peki bir sorum olucaktı benim bi arkadaşım var ve fx 8370 işlemcisi var oda gtx 1050 yada 1050 ti almak istiyor darboğaz olurmu

Youtubeda birçok test videosu bulabilirsiniz. Daha çok yardımcı olur. Sorunları olsada çokda güçsüz bir işlemci sayılmaz. Optimizasyon sorunu olan oyunlar hariç darboğaz olacağını sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı