AMD FX X8 8320 ve MSI GTX 760 Twin FrozrGaming Tabanlı Sistem

• Konuyu başlatan Klein
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 2.043
İ5 4460, MSI Z97 PC MATE ve 8gb ram kesinlikle olucak. Ekran kartı olarak r9 285 bütçen yeterse r9 280x. Gtx760 eskidi. Sana önerdiğim iki r9'lardan birini almalısın. Kesinlikle intel işlemci almasın, oyun içi, aynı ekran kartı işlemci karşılaştırma videoları izlersen daha performanslı olduğunu görüceksin. İntel hemde daha uzun ömürlüdür. Eğer sabrederim dersen, i3 tabanlı gtx960 lı bir sistemde toplanabilir.

R9 285'e karşı R9 280X tercih edilmemeli çünkü 280x'te VSR desteği yok. Z97 PC Mate ile 4460 almanında mantığı yok. Ne zorunluluğu!?

Z97 pc mate aldığı zaman ileriye dönük olacağından dolayı tavsiye ettim. Aralarındaki fiyat farkı 76 Türk Lirası. Amd vs İntel videoları izlendiği zaman hangisinin oyunda daha iyi performans verdiği açık ve net. Ekran kartı konusunda, arkadaşın bütçesini görmemiştim, r9 285 alabiliyor.

Yanlış anladın yada eksik yazdım, 4460'ın yanına PC Mate almanın mantığı yok.
  • Arkadaşın bütçesi yetmiyor.
  • 3 yıl sonra sistemi değiştirmek istediğinde yeni bir Chipset çıkmış olacak...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı