AMD FX X8 8350 Isınıyor

• Konuyu başlatan Proppy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 6.034
Hocam bilgisayarcıya giriyorsunuz ve 3 pinli fanı PSU'ya bağlamak için 3pin-molex çevirici istiyorum diyorsunuz.
İmkanınız varsa Vatan'dan da alabilirsiniz.

Proppy bak kardeşim, bir sistemde ses yaratabilecek parçalar hareketli parçalardır. Yani bir işlemci, anakart veya RAM belek ses çıkartmaz.
HDD veya fanlar ses çıkartır. Olayı anlatamıyorsunuz, dediğimi yapmıyorsunuz. Alt + tab yapınca ses gidiyor diyorsunuz.
Vallahi uzadı yani :D

Dediklerimi uygulayın.

Tüm kasa fanlarını kapatın. O bahsettiğiniz ses devam ediyorsa ekran kartının ve işlemcinin fanını durdurun elinizle, ses devam ediyorsa HDD'nin güç kablosunu çekin hala devam ediyorsa PSU'ya kulağınızı dayayın, hala devam etme şansı yok çünkü başka bir yerden ses gelmez.

Belkide anakartın vidalarını tam takmadın sarsıntıdan dolayı titreşiyor. Bir sürü neden olabilir.

Sesin kaynağını bulun ve öyle gelin. Kulağınız var kullanın :D Çok mu zor bir şey istiyorum :D
Sesin ekran kartından geldiğinden adınız gibi eminseniz o esnada fanı durdurun. Belkide bir kablo değiyor.

Hocam bilgisayarcıya giriyorsunuz ve 3 pinli fanı PSU'ya bağlamak için 3pin-molex çevirici istiyorum diyorsunuz.
İmkanınız varsa Vatan'dan da alabilirsiniz.

Proppy bak kardeşim, bir sistemde ses yaratabilecek parçalar hareketli parçalardır. Yani bir işlemci, anakart veya RAM belek ses çıkartmaz.
HDD veya fanlar ses çıkartır. Olayı anlatamıyorsunuz, dediğimi yapmıyorsunuz. Alt + tab yapınca ses gidiyor diyorsunuz.
Vallahi uzadı yani :D

Dediklerimi uygulayın.

Tüm kasa fanlarını kapatın. O bahsettiğiniz ses devam ediyorsa ekran kartının ve işlemcinin fanını durdurun elinizle, ses devam ediyorsa HDD'nin güç kablosunu çekin hala devam ediyorsa PSU'ya kulağınızı dayayın, hala devam etme şansı yok çünkü başka bir yerden ses gelmez.

Belkide anakartın vidalarını tam takmadın sarsıntıdan dolayı titreşiyor. Bir sürü neden olabilir.

Sesin kaynağını bulun ve öyle gelin. Kulağınız var kullanın :D Çok mu zor bir şey istiyorum :D
Sesin ekran kartından geldiğinden adınız gibi eminseniz o esnada fanı durdurun. Belkide bir kablo değiyor.
Çok güzel anlatmışsınız teşekkürler. Fakat birincisi bu işlere elim hiç yatkın değil kasanın kapağını bile açamıyorum :D İkincisi şimdi tecrübeli değilim bir şey yaparım falan bir ürün garanti dışı kalır. Yarın Vatan Bilgisayara kasayı götüreceğim oyuna girince kasadan ses geldiğini hangi parça olduğunu bulmalarını ve ekran kartının 85 dereceye kadar çıktığını onu da kontrol etmelerini söyleyeceğim :) Kartta arıza var ise aynı kartın yenisi alıp deneyeceğim, arıza yok ise malesef salaklık yapıp kartın kutusunu attım değiştirme şartlarında kutuyu geri istiyorlar. 5 Tane fan alıp kasama takacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı