Daha fazla
- Meslek
- Active Directory - Security Uzmanı
- Profil Kapağı
- 1522600635
Benim bilgisayarımın ekran kartı AMD Radeon HD 6670 Sapphire modeli DDR 2800 MHz 1 GB.
Benim kuzenimin de dizüstü bilgisayarı var, yeni aldı. Onunki nVidia GTX 540M 2 GB.
Ama o oyunları benden daha rahat oynuyor. Fraps'la ölçtüğümde onun 55-60 da oynadığı oyunu ben 40-45 de oynuyorum. GTA 4'e çözünürlük full iken rahatça oynuyorum ama grafik ayarlarını full yaptığımda (ekran kartı ve oyun ayarları full iken) oyun donmuyor. Donukluk yaşamıyorum fakat biraz geç tepki verdiğini farkettim. Ben yine de benim sistem ve kuzenin dizüstü bilgisayarının sistemi bildiğim kadarıyla yazıyım.
Benimki:
Windows 7 32 bit kullanıorum.
Yakında PSU'yu değiştireceğim. Ve ayriyetten oyunları daha rahat oynamam için parayı en verimli şekilde nasıl kullanabilirsem ona göre bir parça alıcam?
Kuzeniminsistemi de şöyle:
Windows 7 64 Bit sistem.
Onun ekran kartı mı daha iyi yoksa benimki mi? İkimiz arasındaki oyun performansını yaratan şey nedir?
Bu arada Can you run it diye bir siteden baktık. Ben GTA 4'ü son ayarda çok rahat bi şekilde oynayabilirim diyo.
Kuzeninkinde üstteki yeşil çizgi ortaya kadar geliyor. Bende sonuna kadar.
Windows 7 den grafik puanlarına baktık. Benim
Kuzenimin
Ama o daha akıcı oynuyor.
Benim kuzenimin de dizüstü bilgisayarı var, yeni aldı. Onunki nVidia GTX 540M 2 GB.
Ama o oyunları benden daha rahat oynuyor. Fraps'la ölçtüğümde onun 55-60 da oynadığı oyunu ben 40-45 de oynuyorum. GTA 4'e çözünürlük full iken rahatça oynuyorum ama grafik ayarlarını full yaptığımda (ekran kartı ve oyun ayarları full iken) oyun donmuyor. Donukluk yaşamıyorum fakat biraz geç tepki verdiğini farkettim. Ben yine de benim sistem ve kuzenin dizüstü bilgisayarının sistemi bildiğim kadarıyla yazıyım.
Benimki:
- AMD FX 4100 Bulldozer İşlemci 3.6 GHz
- Gigabayte 880gb-d2h anakart
- Hi-Level 4GB Çift Modül 2x2 ram 1333 mhz.
- AMD Radeon HD 6670 Sapphire 1 GB 800 MHz DDR3
- 160 GB Samsung harddisk.
- 350 Watt PSU.
Windows 7 32 bit kullanıorum.
Yakında PSU'yu değiştireceğim. Ve ayriyetten oyunları daha rahat oynamam için parayı en verimli şekilde nasıl kullanabilirsem ona göre bir parça alıcam?
Kuzeniminsistemi de şöyle:
- Intel i5 2340 2.4 ghz
- nVidia gtx 540 2 GB
- 520 GB HDD
- 6 GB RAM
Windows 7 64 Bit sistem.
Onun ekran kartı mı daha iyi yoksa benimki mi? İkimiz arasındaki oyun performansını yaratan şey nedir?
Bu arada Can you run it diye bir siteden baktık. Ben GTA 4'ü son ayarda çok rahat bi şekilde oynayabilirim diyo.
Kuzeninkinde üstteki yeşil çizgi ortaya kadar geliyor. Bende sonuna kadar.
Windows 7 den grafik puanlarına baktık. Benim
- Masaüstü performansı 6,8
- 3D Grafik 6,8
Kuzenimin
- Masaüstü performansı 5,6
- 3D Grafik 6,6
Ama o daha akıcı oynuyor.
Son düzenleyen: Moderatör: