AMD için neden sıvı soğutma tercih edilmemeli?

Ne kadar az sıcaklık o kadar uzun ömür olayı tamamiyle yanlış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
AG400 bile yeterli. Kasanın hava akışı iyi değilse, bu senin sorunun. Bu arada kaç derece oluyor oyunlarda?

5 7600 için 4070 ile birlikte kullanıcam deepcool le 500 yeterli midir

DEEPCOOL AK620 CPU Hava Soğutucu, 6 Isı Borusu, Çift Kule, 2 x 120mm Fan, LGA1700 uyumlu Amazon.com.tr
Bu da olur ama para israfı biraz.

Isı konusunda hiç bir sıkıntı yaşamak istemediğim için
Ses düzeyi oyun oynarken gece rahatsızedecek seviyelere geliyor mu fanlarda ilk defa bir kasa aldım şuan kargoda inşallah bir sıkıntı olmadan gelir sitesinde sıvı soğutmalar çok pahali diy e almadım sorduğum kişi de direkt
le 500 dedi konuyu baştan sona okudumsıcı soğutmadan 1 tık ürktüm ama ses olmamasıda önemli hem ben balkonda kalıyorum dışarı ses gitmemesi lazım hemde içeri fan seslerini pek hayal edemedim sıvı soğutmada Hi, mi çıkmıyor çok az mı çıkıyor

Fanlarda çok ufak gibi geldi ondan emin olamadım Hiçbir bilgim yok bu arada sadece görünüşüne bakarak söylüyorum

bence fanlarda en az 11 yaprak olmalı hem daha az ses daha coksoğutma sağlıyor. yaprak azaldıkca ses oranıda artıyor rüzgarıda azalıyor. benimsıvı soğutucum 1450 rpmde ve kulağımı yaklaştırmasam duymuyorum bile.

asassin 120 SE yi 1260 TL ye aldım kuponla biraz zam gelmiş.R7 7700 için almıştım ama test etmedim gayet güzel bence RGB de var. Fanların malzeme kalitesi kötü arctic freezer ım varsı o daha kaliteli malzeme olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…