Karşına geçip birisi 2+2'ye 5 dese "ne diyon la sen" dersin. Bu da aynı şey. Çoluk çocukla alakası yok. Yanlış olan bir öznel ve kanıtsız yargıyı düzeltmek ne zamandan beri çocukluk? Yaşını bilmeden klavye başından insanlara "çoluk çocuk işte, tartışıyorlar" deme hakkını size kim veriyor? Bu tür tartışmaları görünce rahatsız oluyorsan konuya girip mesaj yazmamayı veya fikrini belirtip konuyu takipten çıkıp yoluna bakabilirsin. Ayrıca şu başlığa bakıp da nasıl "tercih meselesi" yorumunda bulundunuz anlamadım açıkçası. NVIDIA seviyorum çünkü fanboyum; NVIDIA seviyorum çünkü DLSS + RT var; NVIDIA seviyorum çünkü NVIDIA Denetim Masası ve GeForce Experience'ı seviyorum gibi şeyler öznel ve tercih meselesidir. Ancak sen gidip de bir markaya hitaben "AMD pişmanlıktır" dersen işte orada iş tercih meselesinden çıkar ve marka baltalamaya girer.
Ayrıca önceki bir mesajınızda belirttiğiniz cümleyi alıntılamaya üşendim ama ona da cevap vereyim. AMD'de hissem yok; AMD bana sponsor da değil; o kadar savunmama rağmen AMD GPU yerine NVIDIA GPU kullandım ve yine NVIDIA GPU kullanacağım; ama bil bakalım neden bu kadar bu konuda AMD GPU'ları savunuyorum: Çünkü benim fanboyluğum kendime. İnsanlara bir bilgi vereceksem öznel yorumlarımı kendime saklarım. Doğrudan bir markayı, modeli, ürünü kötülemek yerine problemin kaynağını ararım, buna göre çözüm arayışına girerim. Problemin kaynağını aramadan RX 6600 aldım AMD pişmanlık gibi bir konu açmam mesela. Veya bu konu altında AMD'nin problemli olmadığını, problemin şahsi bir sorundan ibaret olduğunu; sorunun kaynağını araştırması gerektiğini söyleyen birisine/birilerine gidip de "AMD'den hisse mi aldınız da bu kadar savundunuz?" cümlesini kurmazdım.