Çözüldü "AMD işlemcilerde Cyberpunk 2077 FPS arttırma" rehberinin etkisi olmadı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
5
Yer
𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣
Aşağıya bıraktığım makaledeki yöntem hiçbir işe yaramadı, önceden de %60 civarı kullanılıyordu, hala %60 civarı. FPS konusunda da hiçbir şey değişmedi. Neyi yanlış yapmış olabilirim? @Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ryzen 5 3600 B450M-A PRO Max RTX 2060 Ventus 6GB XPG 16GB (8x2) 3200MHz DDR4 Ram Thermaltake V200 600W

CPU ve GPU kullanımları hiç değişmedi, aynı. CPU %60-70, GPU ise %97+.
Normal. Kod işlemcinin oyundaki performansını arttırıyor ancak iş eninde sonunda ekran kartında bitiyor. Oyunu oynatan, sırtlanan bileşen ekran kartı sonuçta. Senin kart zaten elinden geleni yapıyormuş koddan önce de. İşlemci performansın artsa da ekran kartın sınırında olduğundan FPS etkilenmemiştir.
Yukarıda denildiği gibi kendi arkadaşlarıma da bunu önerdim kiminde işe yaradı kiminde yaramadı darboğaz yaşayan kullanıcılarda işe yarıyor (ben dahil) takılma, donma vs. olaylar çözüldü FPS arttırmaya ne kadar etkisi olur bilemiyorum.

Ryzen 5 3600 B450M-A PRO Max RTX 2060 Ventus 6GB XPG 16GB (8x2) 3200MHz DDR4 Ram Thermaltake V200 600W

CPU ve GPU kullanımları hiç değişmedi, aynı. CPU %60-70, GPU ise %97+.
Normal. Kod işlemcinin oyundaki performansını arttırıyor ancak iş eninde sonunda ekran kartında bitiyor. Oyunu oynatan, sırtlanan bileşen ekran kartı sonuçta. Senin kart zaten elinden geleni yapıyormuş koddan önce de. İşlemci performansın artsa da ekran kartın sınırında olduğundan FPS etkilenmemiştir.

Çözüm
Doğru söylüyorsunuz hocam. Ben makaleyi görünce, göz ucuyla göz gezdirip AMD işlemci ve FPS artışı yazılarını gördüğümde kendi kendime galeyana geldim demek ki 😁
Teşekkür ederim, iyi sosyaller.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı