AMD işlemcimi Intel ile değiştirmeli miyim?

Intel'e geçerseniz pişman olursunuz. İleride darboğazdan tut çoklu çekirdek ordan anakart masraflarına kadar Intel pişmanlıktır. Sorun ısınma gibi şeyler değilse yazılımsal olabilir, sürücüleri silip tekrar yüklemeyi deneyin. Mümkünse Windows'a formatta olur.
GPU beslemede Intel daha iyi değil mi? Anakart masrafı tamam fazla da, GPU beslemede uzun vadede Intel daha iyi. 4790K mesela, 1660S'e kadar yolu olan bir işlemci.

R5 2600 stok halde daha hızlı değil mi ? Ben öyle biliyordum.
Değil. En basitinden şu videoyu atayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Değil. En basitinden şu videoyu atayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun performansını biliyorum. Kendisinin R5 3600 ayarında bir oyun performansı var. Ben çoklu çekirdek performansı olarak söylediniz sandım.

Oyun performansını biliyorum. Kendisinin R5 3600 ayarında bir oyun performansı var. Ben çoklu çekirdek performansı olarak söylediniz sandım.
Konu zaten oyun üzerine :) 2600'den 9600 KF'ye geçen arkadaş PUBG hakkında yorum yaptı. Ben de o yorumu alıntılayarak ona göre yorum yazdım. :)

Reel hayatta sürekli Cinebench/blender vb gibi yazılımları çalıştırıp oynamadığımız için teorik anlamda kağıt üstünde çok daha fazla puan almış olması, oyun oynayan adam için önemli olmadığı gibi o işlemciyi güçlü yapmıyor 🙂.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı