AMD - It's Coming

• Konuyu başlatan MF
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 3.691
Biz AMD'den daha iyi Teaser yapıyoruz. Bkz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video bana Hitman karakterini anımsattı :). Harika bir aksiyon gerçekten, iyi fikir olmuş.

CFnMqdBWgAE6pcZ.jpg

Kartın bu olduğu onaylamış oldu :)

Biz AMD'den daha iyi Teaser yapıyoruz. Bkz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Parmağın östündeki güç, power logosu da hiç fena olmamış ayrıca.(y)

AMD'nin çıkaracağı bu kart, kartlar oldukça güçlü olacaklardır, ancak yine bu gücünü Tedaş'tan yani sırtımızdan alacağı düşüncesindeyim.
Eğer güç tüketimleri GTX 9xx serisi gibi düşük olursa 2x Titanları AMD'ye feda edeceğim. (AMD'ye geçeceğim) Hepiniz şahit olun.:)

Parmağın östündeki güç, power logosu da hiç fena olmamış ayrıca.(y)

AMD'nin çıkaracağı bu kart, kartlar oldukça güçlü olacaklardır, ancak yine bu gücünü Tedaş'tan yani sırtımızdan alacağı düşüncesindeyim.
Eğer güç tüketimleri GTX 9xx serisi gibi düşük olursa 2x Titanları AMD'ye feda edeceğim. (AMD'ye geçeceğim) Hepiniz şahit olun.:)
Hocam güç konusunda GTX 900 serisi gibi beklemeyin. Çünkü R9 295X2 gücünde olucağını söylüyorlar ona rağmen 300W TDP değeri olucak.

AMD ilk çıkardığı ürünü kesinlikle almayın bekleyin çünkü bu AMD bir teknoloji getirmeden önce havayı basıyor çıkınca kuş seslerinden başka bir şey duyulmuyor. AMD'nin batmasını istemem Nvidia ve İntel tekel olursa vay başımıza gelenler.

Hocam güç konusunda GTX 900 serisi gibi beklemeyin. Çünkü R9 295X2 gücünde olacağını söylüyorlar ona rağmen 300W TDP değeri olacak.

Örneğin 970 gibi güç tüketip 2 kat performans sergilemesini beklemiyorum zaten.

Eğer 295x2 gibi (2x 295x2'nin 1500 watt tükettiğini görünce AMD'nin tümünden soğumuştum) güç tüketecekse...
"295x2 yerine 2x 980 varken" diyor isek AMD'nin bu yeni çıkaracağı kartı/ kartları için de aynı düşüncelere girmeyelim istiyorum.

Örnek; Bazı arabalar aynı bergir ve örettiği tork gücüne sahip olmalarına rağmen biri diyerinden daha fazla yakıt tüketiyır, buda aynı güç ile daha az yakıt tüketen aracın /Markanın kalitesini ortaya koyuyor. Yani aynı güç ya da 5-10 Km daha hızlıdır, güçlüdür diye fazla yakıt tüketen araca para vermem.

Sözüm söz! AMD sergilediği performans kadar güç tüketsin, AMD'ye dönüş yapan ilk müşterilerden olacağım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı