AMD'nin yayınladığı bir teaser.
Hocam inşAllah diyelim. Ne kadar rekabet o kadar düşük fiyat. AMD bu seride iyi işler yaparsa tüketiciler için çok iyi olur işlemci konusunda da geçerli. Zen mimarisinde 14 Nm ya da 16 Nm ile üretilecek bu da güç tüketimine yansır ve performans artışı sağlar. AMD sağlam bir atak yapsa rekabet iyice artsa çok güzel olur.Örneğin 970 gibi güç tüketip 2 kat performans sergilemesini beklemiyorum zaten.
Eğer 295x2 gibi (2x 295x2'nin 1500 watt tükettiğini görünce AMD'nin tümünden soğumuştum) güç tüketecekse...
"295x2 yerine 2x 980 varken" diyor isek AMD'nin bu yeni çıkaracağı kartı/ kartları için de aynı düşüncelere girmeyelim istiyorum.
Örnek; Bazı arabalar aynı bergir ve örettiği tork gücüne sahip olmalarına rağmen biri diyerinden daha fazla yakıt tüketiyır, buda aynı güç ile daha az yakıt tüketen aracın /Markanın kalitesini ortaya koyuyor. Yani aynı güç ya da 5-10 Km daha hızlıdır, güçlüdür diye fazla yakıt tüketen araca para vermem.
Sözüm söz! AMD sergilediği performans kadar güç tüketsin, AMD'ye dönüş yapan ilk müşterilerden olacağım.
Biz AMD'den daha iyi Teaser yapıyoruz. Bkz:
Gtx 900 serisi çıkmadan önce zaten rekabet vardı. Nvidia 900 serisi ile baya iyi çıkış yaptı. Amd de R9 300 serisi ile iyi bir çıkış kesin yapacaktır. Çünkü pazar kaybını düsünürsek Nvidia üstünlük sağlamış olucak. Ve amd acısından iflas olur gibi.Hocam inşAllah diyelim. Ne kadar rekabet o kadar düşük fiyat. AMD bu seride iyi işler yaparsa tüketiciler için çok iyi olur işlemci konusunda da geçerli. Zen mimarisinde 14 Nm ya da 16 Nm ile üretilecek bu da güç tüketimine yansır ve performans artışı sağlar. AMD sağlam bir atak yapsa rekabet iyice artsa çok güzel olur.
Kıracak hocam.Artık AMD şu seri ile Nvidia'nın bir ağzını burnunu lütfen kırsın ya.Ekran kartları yarışında yıllardır beklenilen AMD üstünlüğü acaba bu seri ile gelecek mi? (Bence gelecek)
Fiyat bakımından AMD zaten hepimizin dostuydu. Performans açısından da ciddi bir üstünlük sağlarsa, gerçekten gönülleri fetheder.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.