Sapphire Pulse modelini 9 aydır kullanıyorum, taş gibi kart hiç sorun yaşatmadı. AMD tarafında en sorunsuz modellerden birisi 5500 XT. Teknik arıza yoksa sürücü sorunu yok bu kartta. Çöp kalite güç kaynakları ve güncel Windows'u, BIOS'u vb. olmayan yamuk sistemler kullananların ise sorun yaşaması çok doğal.
5500 XT 8 GB modeli ile açılan tüm konulara aynı şeyleri yazmak yerine 8 aydır kullandığım bu kartın incelemesini yapmak daha yararlı olur diye düşündüm. Öncelikle en çok sorulan ve merak edilenleri yanıtlayarak başlamak istiyorum. S: 5500 XT çok ısınıp güç tüketiyor mu? C: Hayır. Oyunlarda...
O konuların çoğu ya çok eski ya da kullanıcılar sorunun kaynağını farklı yerde arıyor. Daha dün şu konunun HDMI kablosu olduğu çıktı rotaya mesela.
Merhaba. Gamegaraj.com üzerinden aldığım kasa ve PowerColor RX 5500 XT 8 GB ekran kartı 23 Aralık tarihinde elime ulaştı. Monitör ve diğer çevre ekipmanlarının gelmesi daha uzun sürdü bundan dolayı ilk 14 günlük koşulsuz iade zamanını kaçırdım. Ekran kartında WattMan yani siyah ekran sorunu...