AMD kenar yumuşatma sorununa neden çözüm bulmuyor?

Silentac

Kilopat
AMD neden kullanıcılarını önemsemiyor bilmiyorum. Aylardır bu sorundan muzdaribim ve hiçbir oyundan zevk alamıyorum. Ekran kartımı değiştireyim desem para yok. Tamir ettireyim desem kimse önemsemiyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Yakında bu kenar yumuşatma için yeni bir driver ya da güncelleme gelecek mi? Haberi olan lütfen cevaplasın.

Eğer ekran kartınız hiçbir yerde, hiçbir şekilde kenar yumuşatma yapamıyorsa; sorun donanımın fabrika çıkışlı bir sorunu, yazılımsal bir şey değil. Böyle sorunlar Nvidia tarafında da var. Ne AMD ne de Nvidia çözüm sunabiliyor, çünkü ellerinden gelen bir şey yok.

Böyle bir sorun olduğu kanaatine vardıysanız yapmanız gereken ilk şey kartı direkt olarak iade etmeniz veya sıfırı ile değiştirmeniz. Aylardır dediğinize göre de, artık elinizden bir şey gelmez.

Eğer ekran kartınız hiçbir yerde, hiçbir şekilde kenar yumuşatma yapamıyorsa; sorun donanımın fabrika çıkışlı bir sorunu, yazılımsal bir şey değil. Böyle sorunlar Nvidia tarafında da var. Ne AMD ne de Nvidia çözüm sunabiliyor, çünkü ellerinden gelen bir şey yok.

Böyle bir sorun olduğu kanaatine vardıysanız yapmanız gereken ilk şey kartı direkt olarak iade etmeniz veya sıfırı ile değiştirmeniz. Aylardır dediğinize göre de, artık elinizden bir şey gelmez.
Donanımsal bir sorun değil bu.

2 kere sıfır ekran kartı ile değişim yaptırdım sorun düzelmedi.

Hocam elimden bir şey gelmiyor biliyorumda peki neden bu kullanıcıları bu duruma sokuyorlar bile bile?En azından 'Bakın bu güncelleme kenar yumuşatma sorunu yaşayanlara bir çözüm olacak' diye bir güncelleme yayınlasınlar.

2 kere sıfır ekran kartı ile değişim yaptırdım sorun düzelmedi.
Farklı marka denediniz mi? Atıyorum, MSI RX 570 değil de ASUS RX 570 almak.
Hocam elimden bir şey gelmiyor biliyorumda peki neden bu kullanıcıları bu duruma sokuyorlar bile bile?En azından 'Bakın bu güncelleme kenar yumuşatma sorunu yaşayanlara bir çözüm olacak' diye bir güncelleme yayınlasınlar.
Sorun donanımsal ise sürücü güncellemesi ile düzelmez ki.
Yazılımsal bir şey olsa zaten o sürücüyü kuran herkeste kenar yumuşatma sorunu olurdu, sonraki güncellemelerle de düzelirdi.

Fabrika çıkışlı anti-aliasing yapamayan kartlar olduğunu biliyorum, sizin kartınıza da bu ihtimali veriyorum şu an.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı