AMD kötü bir marka mı?

AMD'nin kötülenmesinin sebebi NVIDIA kanadına baktığımızda çok geride kalmadı (performans konusunda değil) örneğin yazılım olarak NVIDIA daha iyi Ray Tracing konusunda NVIDIA daha iyi dlss/frame generation olarak da NVIDIA daha iyi AMD her karta çıkartmış olsa da bunları o kadar da iyi değil NVIDIA hakkını veriyor
Sonuç olarak NVIDIA AMD'den her zaman daha iyiydi (fiyat olarak değil)

AMD Ryzen 5 7500F ve RX 7700 XT'li sistem alacaktım, TikTok'ta gezerken birkaç tane video gördüm, adam AMD kullanıcıları demiş, her girdiği oyunda mavi ekran yiyor, tln bu oluyor mu acaba? Yoksa kötülemek için mi yapmis?

Ben işlemciyi alalı 2sene fln oluyor amd ryzen 5 5600x bence çok ısınıyor Gereksiz.Lol valo fln oynuyorm birde.Alacaksan iyisini alıp yanına güzel bi hava soğutucu almanı kesinlikle öneririm kendi soğutucusu tırt

Tiktoktaki arkadaşlar 1700 sokete AM5 takarlar. Gerçekten onlara kulak veren var mı?
Hocam adam rx 7700xt 1.5 sende çöktü diyor olmaz deme bu.
Ben işlemciyi alalı 2sene fln oluyor amd ryzen 5 5600x bence çok ısınıyor Gereksiz.Lol valo fln oynuyorm birde.Alacaksan iyisini alıp yanına güzel bi hava soğutucu almanı kesinlikle öneririm kendi soğutucusu tırt
5600 lerdeki sorunları 7000 serilerinin cozmusler diye duydum. Bende 7500f alacağım zaten.

Arkadaşlar biri yazmış 7700xt kullandım 1.5 senede çöktü diyo vallahi kafayı yicem olmaz deme çökme fln.

Reis Git Asus al kafan rahat olsn güvenilir bi siteden al ben de Asus alıcam.3yıl garantisi var.Sana kalmış Nvıdıa mı AMD mi alınan.Ben Dlss3 farkından dolayı Nvıdıa alacağım çünkü bayağı etkili görüntü üzerinde.Rdr2 Good of war fln ounıycam işte.

Reis Git Asus al kafan rahat olsn güvenilir bi siteden al ben de Asus alıcam.3yıl garantisi var.Sana kalmış Nvıdıa mı AMD mi alınan.Ben Dlss3 farkından dolayı Nvıdıa alacağım çünkü bayağı etkili görüntü üzerinde.Rdr2 Good of war fln ounıycam işte.
Nvidia alırım da şimdi çıkacak 5000 serileri hadi 4070 aldım diyelim internette baktım ve anladığım kadarıyla 5000 ler çıkınca 4000 lerin desteği kesilecekmis ne anlamı kaldı onu almayı o zaman ? Amd kötü bir kart mı da kafam rahat etsin ?

Ben de mi alsam 40 50 veya daha fazla mavi ekran yedm kaç aydır i.İşlemci tırt olmuştur bence
Hangi işlemci? 5600x mi.

Nvidia alırım da şimdi çıkacak 5000 serileri hadi 4070 aldım diyelim internette baktım ve anladığım kadarıyla 5000 ler çıkınca 4000 lerin desteği kesilecekmis ne anlamı kaldı onu almayı o zaman ? Amd kötü bir kart mı da kafam rahat etsin ?

Hangi işlemci? 5600x mi.

4000lerin desteği nasıl kesilecemiş o nasıl oluyor ben de alacaktım ona göre bakmam lazm

Hangi işlemci? 5600x mi.

Evet.

Hangi işlemci? 5600x mi.

Ben Asus al kafan rahat olsun ddm nvıdıa değil.Asusun da Amd Kartı var biliyorsn

Hocam adam RX 7700XT 1.5 sende çöktü diyor olmaz deme bu.

Elimden 4 tane AMD kart geçti (uzun süre kullandığım), HD4350, RX570 4 GB, RX580 8 GB OC, RX 5600XT. Bunların içinde NVIDIA kanadında GTX1050-820M gibi kartlarda kullandım. OC yapıp haddini aşmadığım sürece çökme sorunu yaşamadım ki RX5x0 ve RX5600-5700 serileri WattMan konusunda çok ünlüdür. Şu an kasamda 5600XT takılı bu kartla kısa sürede 50 saat civarı ETS 2, 100+ saat CS 2, 200+ saat FIFA 23, 20 saat civarı Forza Horizon 4, 40 saat civarı GTA 5 Online, 20+ saat PUBG, 15 saat civarı ranch SIM, 170 saat civarı Valorant, 200+ saat Minecraft (çoğunluğu bsl shader) 15-20 saat civarı ise BeamNG Drive oynadım 1 defa kart sebepli hata almadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı