AMD "launcherruntime.exe" hatası

ziasc

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Corsair 16GB 3600mhz ram
SSD veya HDD modeli
1TB m2 SSD samsung 980Evo
Ekran kartı
Zotac 3060ti
Anakart
Msi gaming z390
İşlemci
İ7 9700k
Merhaba arkadaşlar,

AMD ekran kartı kullanıyordum. NVIDIA'ya geçiş yaptım. Haliyle AMD programlarını kaldırıp NVIDIA programları yüklediğimde aşağıdaki sorunla karşılaştım.

Çözüm için yan temizleyici birçok program yükledim fakat bulamadım.

Görseli aşağıya bırakıyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler :)

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 45
NVIDIA'ya geçiş yapmadan önce yapman gereken tek şey DDU ile AMD bileşenlerini kaldırmaktı.

DDU rehberini aşağıya bıraktım. AMD'yi seçip kaldır. Ayarlardan da AMD seçeneklerinin hepsini işaretle.

NVIDIA'ya geçiş yapmadan önce yapman gereken tek şey DDU ile AMD bileşenlerini kaldırmaktı.

DDU rehberini aşağıya bıraktım. AMD'yi seçip kaldır. Ayarlardan da AMD seçeneklerinin hepsini işaretle.
Hocam tamamını DDU ile kaldırmıştım sürücüyü silerken

Daha önce hiç görmediğim bir hata açıkçası. Ne yapmaya çalışırken bu hatayı alıyorsun?

Ek olarak sorunu çözer mi bilmiyorum ama internette gördüğüm kadarıyla birisi aşağıdaki komutları girdiğinde sorunu çözülmüş. CMD'yi yönetici olarak açıp bu komutları sırayla her birinin işlemi bittikten sonra girmeyi deneyebilirsin. Hepsini hallettikten sonra bilgisayarını yeniden başlat.
sfc /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Daha önce hiç görmediğim bir hata açıkçası. Ne yapmaya çalışırken bu hatayı alıyorsun?

Ek olarak sorunu çözer mi bilmiyorum ama internette gördüğüm kadarıyla birisi aşağıdaki komutları girdiğinde sorunu çözülmüş. CMD'yi yönetici olarak açıp bu komutları sırayla her birinin işlemi bittikten sonra girmeyi deneyebilirsin. Hepsini hallettikten sonra bilgisayarını yeniden başlat.
sfc /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
PC ilk açıldığında bu geliyor. Onun dışında tamama bastığımda bir daha gelmiyor. Bu söylediklerinizi uyguluyorum. Sanırım bu da olmazsa formatsiz çözülmeyecek gibi. :/

Technopat Haberler

Geri
Yukarı