Anladım abiArtık şu marka kıyaslamasına bir son verseniz diyorum. Hangi amaçla kullanacaksan ve bütçen hangisine yetiyorsa onu al
Benim amacım kaos değildi ki herkes yanlış anlamış fikir soruyorum sadece "şu konuda daha iyi" gibisinden ayrıca böyle birşeyin niye fanlığını yapıyorlar ki anlamadımBirazdan fanboylar arasında savaş çıkar. Birisi ulti atar. Mesaj gönderime kapalıdır diye forumun dibinde yazar.![]()
Hangi modellerden 3080 le RX550'nin arasında çok fark var mesela.
Altına yazdım ya oyun diyeMarka kıyaslamasını bırakın. Bütçeniz, sisteminiz ve ne için kullanacağınız önemli. Ekran kartının modeli önemli. Mesela RX 6700 XT mi iyi, RTX 3070 Ti mı iyi gibi karşılaştırma yapılmalı.
Katılıyorum, boş bir konu olmuş.Birazdan fanboylar arasında savaş çıkar. Birisi ulti atar. Mesaj gönderime kapalıdır diye forumun dibinde yazar.![]()
3050 parasına 6600 XT var daha ne diyeyim.Altına yazdım ya oyun diye
Ne yapayım etkileşimi500 konu açılmıştır bu şekilde. Artık sırf etkileşim için açılıyor. Marka değil, model karşılaştırmak doğrudur. Açmayın şöyle konuları. Yüzlerce sayfa, birbirine girdi millet zaten?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.