AMD mi Intel mi?

Modelden modele değişir. Mesela Intel i3-12100F vs Ryzen 5 5500 denilse i3-12100F derim. Ama İ5-12400F vs Ryzen 5 5600 denilir ise 5600 derim. Yani kimi modelde AMD mantıklıyken kimi modelde Intel.

Ya hadi beni boş ver. Bu forumda düşük FPS sorunu için konu açan bir sürü AMD kullanan var. Sizde sıkıntı çıkmamış olabilir. Ama bu sıkıntılı olduğu gerçeğini değiştirmez.

Ben AMD kullanıyorum canavar gibi yeni güncellemeleri felaket.

Ya hadi beni boşver. Bu forumda düşük fps sorunu için konu açan bir sürü AMD kullanıcısı var. Sizde sıkıntı çıkmamış olabilir. Ama bu sıkıntılı olduğu gerçeğini değiştirmez.

Adamlar AMD işlemci nasıl doğru ve performanslı kullanılır bilmiyor çünkü. Millet cahilse şirketin suçu ne?

Ya hadi beni boş ver. Bu forumda düşük FPS sorunu için konu açan bir sürü AMD kullanıcısı var. Sizde sıkıntı çıkmamış olabilir. Ama bu sıkıntılı olduğu gerçeğini değiştirmez.

Ben AMD işlemci kullanmadım ama 5600 ve 7600 kullanan arkadaşlarım var hiçbir sorununu görmediler bu zamana kadar. Ayrıca açılan konuların çoğu kullanıcı hatası. AMD WattMan vs. deniliyor, ben 1 yıldır hiç yemedim mesela. Hiçbir sorunum da olmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı