AMD mi Intel mi?

Makaleler
1
Yer
Antalya
Arkadaşlar saygı çerçevesinde tartışalım. Nedenleriyle birlikte Intel mi daha iyi yoksa AMD mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Amd fiyat performans oranında çok iyi hemde çoklu çekirdek işlemlerinde intel'e göre daha fazla performanslı, İş intel yönüne dönecek olursa eğer tekil çekirdek değer kazanıyor burada amd ile intel arasında dağlar kadar tek çekirdek farkı bulunmuyor, benim şahsi fikrimce şuan işlemci alacak olsaydım keskinlikle ryzen serilerinden araştırırdım.

Ayriyetten intelin işlemcileride gerçekten güzel ama fiyatından dolayı ryzen her türlü avantajlı geliyor.

Kullanacak kişiye de bağlı bir durum aslında. Render vs. işleri ile de uğraşacak bir kişi gidip AMD, amacı sırf oyun oynamak olan bir kişi Intel alırsa daha iyi olur.

AMD almak daha mantıklı. Oyunlar daha çok çoklu çekirdek performansına hitap ediyor. Intel fanıyım orası ayrı. "Yiğidi öldür hakkını yeme" demişler. Render konusunu açmıyorum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…