AMD mi Intel mi?

• Konuyu başlatan Bruz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 65
  • Görüntüleme 7.512
Paran varsa intel tabiki. Elektrik kullanımı başta olmak üzere verimlilik açısından intel çipleri daha iyi.

Çok saçma bir karşılaştırma. AMD ve Intel'in birçok işlemci modeli var ve bu işlemcilerin birbirlerine göre avantajları, dezavantajları var. Böyle bir karşılaştırma yerine 2 farklı markanın birbirine yakın fiyatta işlemcilerini karşılaştırmak daha mantıklı olur. Ancak şu piyasada AMD'nin Intel'e biraz daha f/p olduğu da bariz.

Bundan sonra çıkacak oyunlar da demek istemiş olabilir. :) Gelecekte ki oyunların tekli çekirdek performansının yanı sıra çoklu çekirdeğin de önem arz etmesi yadsınamaz gerçek.
Aynen öyle. Anlamak isteyen anlıyor, Intel kullananlar kendini avutuyor. Hatta yeni çıkan oyunlar için bile geçerli. Ben de Intel kullanıyorum ama gerçekler bunlar.

Aynen öyle. Anlamak isteyen anlıyor, Intel kullananlar kendini avutuyor. Hatta yeni çıkan oyunlar için bile geçerli. Ben de Intel kullanıyorum ama gerçekler bunlar.
Ray Tracing çıktı. Oyunlara işlendi. Neleri çıktı, hala tek işlemci gücü baskın bir şekilde ağır basmakta. Tamam kardeşim sen al amd işlemcini bundan 10 sene sonra çıkacak oyunları bekle çoklu çekirdek performansı için. 👍😂

İşlemci tarafında 2. nesil istenilen performansı veriyor. Kim ne derse desin her şey ortada testler ortada madem paran vardi neden RYZEN aldın?
İntel uygun fiyatlı güçlü işlemci sattı da biz mi almadık.

Tekli çekirdek konusuna gelirsek evet 1. nesil de çok geride ama 2. nesil Ryzenlar gayet çok güzel. 4.1 GHZ 485 tekli çekirdek performansı alıyorum. Ben işlemciyi 1100 TL civarında aldım.

Yok AMD kullanmam diyenlere uyuz oluyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı