AMD mi Intel mi?

• Konuyu başlatan Bruz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 65
  • Görüntüleme 7.512
Hiçbir performansını görmedim. Ayrıca sürücüler vs. başarısız bence. Kabul fiyatı daha iyi Intel'e göre. Ama üst seviye PC'ler toplayan birisi için de bu fiyat farkı gözardı edilebilir.

Ryzen f/p, render, çoklu çekirdek. Intel oyun, tekli çekirdek. Bunlara bakılmalı. Bütçe de önemli. Ama iki firmanın işlemcilerini karşılaştırmak saçma olmuş. Ürün karşılaştırılmalı. Ayrıca yeni Ryzen 3. nesil işlemciler bence iş yapar gibi duruyor.

Bir AMD seveni olarak tabiki Intel ama aradaki fiyat farkı ile performansı eşit değil. Bu yüzden R5 2600 aldım Intel tarafındaki karşılığı 8700 olsada arada %10 performans farkı var ve fiyat konusuna gelince 2 kat daha pahalı. O aradaki fiyat farkını alır ekran kartına veya diğer bileşenlere veririm daha yüksek performans alırım.

Son düzenleme:
Tek çekirdek performansının çöp olmasından dolayı AMD bir daha almam. İlk kez AMD sistem topladım ama pişmanım. Yıllardır Intel kullandım ve beni asla yarı yolda bırakmadı. Çevremden bir sürü insan AMD almam gerektiği konusunda ısrar edince burada konu açtım ve sağolsun forumdan arkadaşlar yardımcı oldular ama açıkcası memnun değilim. Ha yeni çıkan oyunları oynarken bir sorun yaşadım mı? Hayır. Ama eskiye dönük severek oynadığım oyunlarda problemler çıkarıyor ve sonuç olarak bir daha AMD beleş sistem parçaları veriyorum sana en son çıkardığımız dese küfür eder geri çeviririm.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı