Kayra342727
Hectopat
Dlss bozuk mu? En iyisi zaten Dlss.Teknolojilerinin şu ana kadar çok bir işe yaradığını görmedim DLSS bozuk çalışıyor mesela.
Dlss bozuk mu? En iyisi zaten Dlss.Teknolojilerinin şu ana kadar çok bir işe yaradığını görmedim DLSS bozuk çalışıyor mesela.
Bozuk derken?
4070 süper düşünüyorumKarta göre değişir. Hangi NVIDIA kart almayı düşünüyorsunuz?
fiyatı da fazla olduğu için amd almayı düşünüyorum o yüzden kararsızım4070 süper düşünüyorum
4070 Super düşünüyorum.
Fiyatı da fazla olduğu için AMD almayı düşünüyorum o yüzden kararsızım.
Yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum ve ekran kartı konusunda kararsız kaldım, yaklaşık 10 yıldır NVIDIA kullanıcısıyım, AMD'yi de denemek istiyorum ama korkuyorum çünkü önceden çok sıkıntısı var diyorlardı.
Teknolojilerinin şu ana kadar çok bir işe yaradığını görmedim DLSS bozuk çalışıyor mesela.
DLSS kullanıyorum bozuk falan da değil bilgisizce yapılan bir yorum tamamen. Asıl AMD sorunlu NVIDIA ezer geçer.
AMD'yi bedava verseler almam. Full AMD kart aldım ucuz diye her zaman ama her zaman sorun yaşadım. Arkadaşlarımda hep sorun yaşadı.
NVIDIA aldım gram sorun yok vallahi.
AMD'yi bedava verseler almam. Full AMD kart aldım ucuz diye her zaman ama her zaman sorun yaşadım. Arkadaşlarımda hep sorun yaşadı.
NVIDIA aldım gram sorun yok vallahi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.